Zandstralen gevel de oplossing voor sterk vervuilde gevels

Kies voor een duurzaam resultaat altijd voor een gecertificeerde specialist

De gevel van uw woning is sterk vervuild. Er zitten grote hoeveelheden algen, mossen en zwarte vlekken op. Ook zijn er behoorlijke stukken uit de voegen verdwenen en zijn scheuren zichtbaar. Bovendien zijn er allerlei donkere vlekken zichtbaar en ruikt het een beetje muf in de woning. Een grote onderhoudsbeurt heeft de gevel nog nooit gehad en dat bent u wel van plan om te laten doen. De vraag is alleen of dit nog mogelijk is en of u dit wellicht zelf kunt doen. Wanneer bovenstaande beschrijving overeenkomt met de huidige conditie van uw gevel(s), dan moet u dit beslist niet doen. Naar aller waarschijnlijkheid zal het zelf zandstralen gevel ervoor zorgen, dat u een nieuwe buitenmuur moet laten metselen. Hoe kunt u het beste handelen?

Gratis offerte

Offerte formulier

Plan van aanpak hoe u uw gevels weer in topconditie kunt krijgen

Ga absoluut zelf niet proberen om uw gevel(s) schoon te maken. Zandstralen gevel is werk voor vakbekwame en gecertificeerde specialisten die vele jaren ervaring hebben. Zelfs dan kan het incidenteel voorkomen, dat van sommige gevelstenen nog stukken afvliegen. U heeft dan duidelijk te lang gewacht met het onderhoud van de gevelstenen. Voor zandstralen gevel maken de gecertificeerde gevelspecialisten van De Koning gevelreiniging en onderhoud gebruik van het Torbo Straalsysteem. Voor uitvoerige informatie over dit systeem raadpleegt u de link zandstralen gevel

Ons advies is om contact op te nemen met de gecertificeerde gevelspecialist van De Koning gevelreiniging en onderhoud voor een deskundigenoordeel. In overleg wordt dan op locatie een afspraak gemaakt. Op basis van de actuele situatie van uw gevel(s) wordt aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Vermoedelijk zal voor zandstralen gevel gekozen moeten worden, omdat de gevel sterk vervuild en aangetast is. Op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte voor zandstralen gevel, het impregneren van de gevel en het wel of niet moeten vervangen van de voegen. U weet dan exact wat de investeringskosten zijn.

Informatie of een maatwerk offerte voor zandstralen gevel ontvangen?