Wat kost gevelreiniging bij dé gevelspecialist van Nederland? 

Standaard inclusief impregneren én 10 jaar garantie op de werking 

 

De Koning gevelreiniging en onderhoud Oss is een gecertificeerde allround gevelspecialist, die al vele jaren een compleet scala aan geveldiensten, milieuvriendelijke dakreiniging diensten en isolatiediensten aanbiedt in geheel Nederland. De kracht van ons bedrijf is het leveren van 5***** diensten en een ouderwetse service voor een marktconforme prijs. Het zal u dan ook niet verbazen, dat wij dagelijks worden benaderd met de vraag: ‘Wat kost gevelreiniging bij de Koning gevelreiniging en onderhoud?’.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Maatwerk offerte op de vraag ‘Wat kost gevelreiniging inclusief impregneren’  

Als gecertificeerd gevelreinigingsspecialist werken wij altijd met maatwerk offertes. Waarom? Er zijn talloze aanbieders die met vanaf prijzen werken. Hier heeft u absoluut niets aan. U wordt achteraf geconfronteerd met facturen die 2 tot wel 3 keer hoger uitvallen! Daarnaast wordt vaak geen schriftelijke garantie gegeven op de gevelwerken. Hoe komen wij tot een maatwerk offerte? Onze gevelspecialist komt op afspraak bij u langs om op locatie de conditie van uw gevel(s) te onderzoeken en de afmetingen in kaart te brengen. Zo weet hij alles wat nodig is om een all-in offerte te maken die 2 weken geldig is. U weet dan precies waar u aan toe bent en mag vertrouwen op de kwaliteit van het werk en de producten. Zo krijgt u maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van het professionele impregneermiddel. 

Wat kost gevelreiniging zonder impregneren? 

Dit bieden wij niet aan. Waarom raden wij absoluut af om de gevel niet te laten impregneren? Elke gevelsteen heeft een dunne waterafstotende toplaag die vocht tegenhoudt en voorkomt dat algen, mossen en atmosferische vervuiling zich op de gevelstenen kunnen ontwikkelen. Na verloop van ongeveer een decennium gaan er slijtageplekken in de waterafstotende toplaag ontstaan. Dan zult u zien dat algen, mossen en atmosferische vervuiling zichtbaar worden. Het impregneermiddel dat wij gebruiken kan deze toplaag 100% herstellen. Voorwaarde is wel, dat dit gebeurt op een schone ondergrond. Wanneer wij uw gevelstenen reinigen zullen zwakke delen van de beschadigde toplaag ‘loslaten’. Kiest u niet voor impregneren, dan zal het slijtageproces en de groei van algen, mossen en atmosferische vervuiling versneld ontstaan. Mocht een ‘gevelspecialist’ beweren, dat impregneren niet nodig is, dan weet u dat u die niet moet kiezen.

Gevelreiniging particulieren

Wilt u antwoord op de vraag: Wat kost gevelreiniging bij de Koning gevelreiniging en onderhoud? Vul dan het offerteformulier in of neem telefonisch contact met ons op voor een gevelinspectie op locatie. Dan ontvangt u een maatwerk offerte met hierin een all-in prijs.   

 Wilt u weten wat gevelreiniging kost bij de Koning gevelreiniging en onderhoud?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.