Wat kost gevel impregneren bij een erkend gevelspecialist? 

Antwoord: Dit hangt af van de conditie en de oppervlakte van de gevels. 

 

Wanneer u in de toonaangevende zoekmachines gaat zoeken met de vraag ‘wat kost gevel impregneren?’ dan krijgt u zoekresultaten als € 5, – tot € 7, – per m2. Helaas heeft u aan dit antwoord weinig tot niets, wanneer u ons als gecertificeerd gevelspecialist eventueel wilt gaan inhuren. Allereerst is deze prijsstelling vanwege de oorlog in de Oekraïne achterhaald. Echter nog belangrijker is, dat we gevel impregneren bij de Koning gevelreiniging en onderhoud uitsluitend in combinatie gevelreinigen aanbieden. Anders is het onmogelijk om een duurzaam resultaat te leveren. Dat is wat wij graag voor u willen bewerkstelligen. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Impregneren kan alleen gedaan worden op brandschone ondergrond 

Waarom krijgen wij dagelijks de vraag voorgelegd “wat kost gevel impregneren?’ In verreweg de meeste gevallen is er sprake van vochtdoorslag. Er zijn dan donkere vochtplekken, algen en mossen, kapotte voegen en atmosferische vervuiling zichtbaar. De oorzaak is altijd, dat de dunne waterafstotende toplaag van de gevelstenen slijtageplekken heeft gekregen. U kunt deze dunne waterafstotende toplaag volledig herstellen met een professioneel impregneermiddel. Wij gebruiken Funcosil SE. Vandaar de veel gestelde vraag ‘wat kost gevel impregneren?’ 

Gevel huis reinigen

Gevel impregneren alleen mogelijk op een brandschone ondergrond  

Om het impregneermiddel duurzaam aan te kunnen brengen, moeten de gevelstenen tot in de poriën gereinigd zijn. Wordt dit niet gedaan, dan werkt het impregneermiddel niet! Algen, mossen en atmosferische vervuiling kunnen dan verder gaan met het aantasten van uw gevelstenen en niet te vergeten het voegwerk. Voordat u het zich goed en wel realiseert zal u gevel gerenoveerd moeten worden en dat loopt echt in de spreekwoordelijke papieren. Bovendien zal het leefklimaat in uw woning sterk teruglopen, omdat u woning vochtig en muf wordt en in de spouwmuren schimmels gaan ontstaan. Kies daarom altijd voordat u uw gevel wilt laten impregneren voor professioneel gevelreinigen! U ontvangt dan bovendien 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van het impregneermiddel.  

Raadpleeg voor een concreet antwoord op de vraag ‘wat kost gevel impregneren’ ons contactformulier. Onze gevelspecialist maakt dan direct een vrijblijvende afspraak met u voor het inspecteren en in kaart brengen van uw gevel. Nadat hij dit gedaan heeft ontvangt u van hem een maatwerk offerte met een all-in prijs die 2 weken geldig is. 

Wilt u precies weten wat uw gevel impregneren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.