Voorjaar Bonus bij de Koning Gevelreiniging & onderhoud Oss

U ontvangt een Voorjaar Bonus van 10 % op alle opdrachten boven de € 250

Overweegt u om de gevels van uw woning professioneel te laten reinigen en impregneren, zodat uw woning er weer als nieuw uit gaat zien? Maak dan beslist gebruik van de aantrekkelijke Voorjaar Bonus actie van De Koning Gevelreiniging & Onderhoud.

10% Korting op alle opdrachten boven de € 250 bij De Koning Gevelreiniging

Deze aantrekkelijke Voorjaar Bonus geldt niet alleen voor het laten reinigen en impregneren van uw buitenmuren, maar ook voor alle overige diensten die u door de gecertificeerde gevelspecialisten van de Koning Gevelreiniging en onderhoud laat verzorgen. Denk hierbij aan stoomreinigen, Torbo zandstralen, graffiti verwijderen, voegen uithakken & vervangen en schoorsteen renovatie. U kunt uitsluitend voor deze bonus in aanmerking komen, wanneer de opdracht geplaatst en bevestigd is tussen 17 maart 2022 en 19 april 2022.

Uw gevels laten reinigen en impregneren is zeer lucratief

Het is zeer lucratief om de gevels van uw woning te laten reinigen en impregneren door de gevelspecialisten van de Koning Gevelreiniging en onderhoud. Zeker wanneer u van plan bent om uw woning te verkopen. Na het reinigen en impregneren ziet uw woning er weer als nieuw uit en zorgt dit voor een meerprijs die op kan lopen tot enkele tienduizenden euro’s. Bent u niet van plan om uw woning te verkopen, dan profiteert u van de vele voordelen die gevelreinigen en impregneren u als bewoner oplevert.

  • Dankzij de speciale gevelcoating (professioneel impregneermiddel die wij gebruiken, neemt de isolatiewaarde van uw woning tussen de 4 en 8 procent toe. Dit zorgt voor een aantrekkelijke besparing van uw energiekosten
  • Dankzij de professionele gevelcoating herstelt de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen zich weer volledig.
    U ontvangt hiervoor een fabrieksgarantie van 10 jaar

Dit zijn slechts enkele voordelen die het resultaat zijn van het professioneel laten reinigen en impregneren door een gecertificeerd gevelspecialist als Gevelreiniging de Koning in Oss. Bezoek voor meer informatie de website van www.gevelreinigingdekoning.nl