Vocht door buitenmuren gaat op termijn voor schade zorgen 

Vochtproblemen zorgen voor schade aan uw woning en uw gezondheid

 

Wanneer u te maken krijgt met vocht door de buitenmuren, dan mag u dit niet op zijn beloop laten. Dit wijst erop, dat u te maken heeft met een of meerdere buitenmuren die ‘lek’ zijn. In Jip en Janneke taal de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen is aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ernstig beschadigd. Dit zal het geval zijn wanneer u de afgelopen 10 tot 15 jaar niet aan periodiek onderhoud van uw gevelstenen hebt gedaan. Hopelijk heeft u dit niet te lang uitgesteld, want er bestaat een kans dat ook de voegen voor een deel zijn aangetast en in het slechtste geval vernieuwd moeten worden.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Bel voor vocht door buitenmuren een gecertificeerd gevelspecialist 

De Koning gevelreiniging en onderhoud heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de toonaangevende gevelreinigingsbedrijven van Nederland. Aangezien zij hun diensten aanbieden in het gehele land kunt u proberen om een gevelinspecteur uit te nodigen om de oorzaak vast te stellen. Wanneer een beroep op zijn expertise wordt gedaan zal in 99 van de 100 gevallen achterstallig onderhoud van uw gevelstenen de oorzaak zijn. Als dit geconstateerd wordt door onze inspecteur zal hij de afmetingen van de buitenmuren in kaart brengen en ontvangt u binnen 48 uur een maatwerk offerte van ons. 

Welke werkzaamheden moeten er gebeuren om vocht door buitenmuren duurzaam te stoppen? Allereerst moeten uw buitenmuren tot in de poriën van de gevelstenen gereinigd worden. Wij doen dit bij voorkeur met stoomreinigen. Wanneer dat gedaan is kunnen wij met een professioneel impregneermiddel de gevelstenen tot in de poriën voorzien van een nieuwe waterafstotende toplaag. De fabrikant van dit impregneermiddel geeft een garantie van 10 jaar op de werking van dit A-merk. Binnen één maand zal er geen vocht meer door de buitenmuren komen.

vocht door buitenmuren

Maak nu al een afspraak voor een gevelinspectie over 10 jaar

Om te voorkomen dat u in de toekomst weer last krijgt van vocht door buitenmuren kunt u met ons een afspraak maken, voor een gevelinspectie over 10 jaar. Hiermee voorkomt u onnodige problemen die voor een grote impact kunnen zorgen wanneer u te laat bent. Bovendien heeft u dan de zekerheid dat u geholpen wordt. Voor een deskundigen oordeel over het duurzaam verhelpen van vocht door buitenmuren kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.  

Wilt u precies weten wat het verhelpen van vocht door buitenmuren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.