Stoomreiniging gevels beste milieuvriendelijke methode 

Alle gevelstenen worden op deze wijze tot in de poriën gereinigd 

 

De Koning gevelreiniging en onderhoud kunt u in het gehele land inschakelen voor alle denkbare gevelwerken. Zo kunt u onze gecertificeerde gevelspecialisten inhuren voor stoomreiniging, impregneren, voegen verwijderen en vernieuwen, scheurherstel, graffiti verwijderen en spouwmuurisolatie. Daarnaast bieden wij ook nog verschillende andere diensten aan zoals milieuvriendelijk dakpannen reinigen. Voor een compleet overzicht van onze diensten bezoek onze website. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Stoomreiniging altijd in combinatie met impregneren 

Bij de Koning gevelreiniging en onderhoud kunt u uitsluitend stoomreiniging in combinatie met duurzaam impregneren afnemen. Waarom is dat? U zult waarschijnlijk op zoek zijn gegaan naar een professionele gevelspecialist, omdat uw buitenmuren er vaal uitzien en er waarschijnlijk ook algen, mossen en donkere plekken op de buitenmuren zichtbaar zijn geworden. Afhankelijk van de steensoort gebeurt dit tussen de 10 en 12 jaar. Hier is een verklaring voor. Elke gevelsteen heeft aan de buitenkant een dunne waterafstotende toplaag. Wanneer er geen slijtageplekken in deze toplaag zitten kunnen algen, mossen en atmosferische vervuiling zich niet hechten. Dit verandert wanneer er slijtageplekken in deze toplaag beginnen te ontstaan door invloeden van buitenaf. Dan kunnen algen, mossen en atmosferische vervuiling wel tot ontwikkeling komen.  

 

Dak reinigen erna

Duurzame oplossing met 10 jaar garantie bij de Koning. 

Om tenminste één decennium van deze problemen af te zijn, doet u er verstandig aan om voor stoomreiniging en impregneren te kiezen. Professionele stoomreiniging zorgt ervoor dat uw gevelstenen er weer als nieuw uitzien. Nadat de gevelstenen tot in de poriën zijn opgedroogd wordt een speciaal impregneermiddel aangebracht dat de waterafstotende toplaag in zijn geheel duurzaam herstelt. De fabrikant van dit impregneermiddel garandeert een werking van tenminste 10 jaar. Een bijkomend voordeel van dit middel is, dat de isolatiewaarde van uw gevels toeneemt met 4% tot 8%. Dit zorgt voor een besparing op uw stookkosten. Tenslotte onderscheidt De Koning gevelreiniging en onderhoud zich op het gebied van prijzen. U ontvangt altijd van tevoren een all-in maatwerk offerte die 2 weken geldig is en gebaseerd is op de actuele conditie en oppervlakte van uw gevels. 

Wilt u precies weten wat stoomreiniging inclusief impregneren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.