Stoomreinigen gevel prijs wordt pas afgegeven na inspectie 

De prijs in onze maatwerk offerte is een all-in prijs en 15 dagen geldig 

 

Steeds meer particulieren worden zich bewust van het feit, dat het belangrijk is om hun gevels in topconditie te houden. En terecht. Men heeft dan de garantie dat zij geen vochtproblemen krijgen, omdat de dunne waterafstotende toplaag dit voorkomt. Dat geldt ook voor de groei van algen, mossen en atmosferische vervuiling. Zolang deze nog volledig intact is zal de groen/grijze aanslag tot een minimum beperkt blijven. Om deze reden krijgen wij dagelijks aanvragen binnen wat bij ons de stoomreinigen gevel prijs is. 

Gratis offerte

Offerte formulier

De stoomreinigen gevel prijs is bij de Koning Gevelreiniging een all-in prijs 

Wij kunnen u pas een offerte aanbieden, als wij de gevel geïnspecteerd en in kaart hebben gebracht. Waarom? Bij de Koning gevelreiniging en onderhoud werken wij met maatwerk offertes en all-in prijzen voor het stoomreinigen van gevels. Nadat wij de gevel(s) in kaart hebben gebracht weet u precies waar u qua prijs aan toe bent. In de stoomreinigen gevel prijs nemen wij standaard impregneren met een professioneel impregneermiddel op. Door het stoomreinigen is de kans groot dat slijtageplekken in de toplaag groter zijn geworden. Dit risico willen wij beslist niet nemen.

  

10 Jaar garantie op werking impregneermiddel en 4 – 8 % kostenbesparing  

Het professionele impregneermiddel dat wij gebruiken is Funcosil SE. Wanneer dit aangebracht wordt door een gecertificeerd gevelspecialist als De Koning gevelreiniging en onderhoud, dan krijgt u op de werking een fabrieksgarantie van 10 jaar. Als absolute bonus heeft dit middel nog een bijzondere eigenschap. Dit unieke impregneermiddel heeft ook een isolerende werking. Dit zorgt voor een energiebesparing van 4% tot 8%. Zeker in deze dure tijd zorgt deze unieke eigenschap ervoor, dat u jaarlijks een significant deel van de stoomreinigen gevel prijs terugverdient.  

Gevelreiniging particulieren

Perfecte basis voor kostenbesparende spouwmuurisolatie  

Als u de gevel(s) van uw woning door ons heeft laten stoomreinigen en voorzien van Funcosil SE, dan staat niets u in de weg om ook voor spouwmuurisolatie te kiezen. Dit levert u jaarlijks een energiebesparing van 25 tot 30% op. Voorwaarde is wel, dat de spouwmuur van uw woning nog niet geïsoleerd is. Maar spouwmuurisolatie is wellicht niet nodig. 
 

Wilt u weten wat bij De Koning gevelreiniging en onderhoud de stoomreinigen gevel prijs is?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.