Spouwmuur isolatie nu ook bij de Koning Isolatie Totaal Oss 

De specialist voor het reinigen onderhouden én isoleren gevels 

 

De Koning Gevelreiniging en Onderhoud uit het Brabantse Oss is de laatste jaren uitgegroeid tot een allround specialist op het gebied van gevels. U kunt onze gecertificeerde gevelspecialisten inschakelen voor vrijwel alle gevelwerken die te maken hebben met het duurzaam reinigen en onderhouden van gevels. Tot op heden ontbrak een belangrijke schakel namelijk het aanbrengen van duurzame spouwmuur isolatie. Zeker met de huidige energiecrisis zijn steeds meer particulieren en bedrijven hiernaar op zoek.   

 

Omdat de ambitie van eigenaar Anthony van Dreumel is, dat de Koning Gevelreiniging en Onderhoud het loket moet zijn, waar u als gewaardeerde klant terecht kunt voor alle gevelwerken is hij samen met een bekend isolatiespecialist Isolatie Totaal Nederland BV gestart. Als klant hoeft u niet langer op zoek te gaan naar een gecertificeerd spouwmuur isolatie specialist, maar kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren volgens de hoge kwaliteitsnormen die wij hanteren.   

 

Gratis offerte

Offerte formulier

Voor u als klant levert dit alleen maar voordelen op. Mocht blijken dat de kwaliteit van uw gevels onvoldoende is, omdat de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen vrijwel weggesleten is, dan kunt u profiteren van combinatieaanbod voor reinigen, isoleren en impregneren dat spectaculair te noemen is. Bovendien krijgt u als klant van De Koning Gevelreiniging en Onderhoud voorrang wanneer u beslist om spouwmuur isolatie aan te laten brengen. Wij durven u dezelfde hoge kwaliteit te garanderen.

Nieuw bij De Koning Gevelreiniging en Onderhoud dakpannen reinigen 

Naast spouwmuur isolatie kunt u ons voortaan ook inschakelen voor duurzaam dakpannen reinigen. Wij hebben bewust niet gekozen voor hogedruk reinigen, omdat vooral bij oudere dakpannen dit zorgt voor scheurvorming. De werking van de Softwash methode, die wij hanteren, gaat 3 x zo lang mee in vergelijk met stoomreinigen. Deze nieuwe dienst sluit naadloos aan bij onze isolatieactiviteiten. Ook voor dakisolatie kunt u bij ons terecht. Niet voor niets hebben wij gekozen voor de bedrijfsnaam Isolatie Totaal Nederland.  

Spouwmuur isolatie zorgt voor besparing van 25% – 30% energieverbruik  

Wilt u uw energieverbruik fors terugdringen? Dat kan met spouwmuur isolatie

Dak reinigen erna

Wilt u precies weten wat spouwmuur isolatie kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.