Schoorsteen renoveren
nodig? Een schoorsteen
inspectie geeft uitkomst

Laat uw schoorsteen tenminste eens in de 5 jaar controleren

Veel eigenaren van woningen en bedrijfspanden staan er niet bij stil, maar de schoorsteen is een kwetsbaar onderdeel van uw dak. Laat tenminste eens in de 5 jaar een schoorsteen inspectie uitvoeren en wanneer nodig uw schoorsteen renoveren. De meeste problemen met uw dak beginnen bij de schoorsteen. Op zichzelf niet zo verwonderlijk, want zeker ’s winters kan het temperatuur verschil groot zijn. Dat is helemaal het geval wanneer het buiten stevig vriest. Laat daarom tenminste eens in de 5 jaar een professionele schoorsteen inspectie door een gecertificeerd bedrijf als De Koning Gevelreiniging en Onderhoud uitvoeren. Mocht er een beginnend probleem naar voren komen, dan kan dit in overleg met u al in een vroeg stadium hersteld worden.

Maatwerk offerte

Schoorsteen renovatie Oss

U moet dan denken aan een van de volgende problemen:

  • Problemen met de aansluitingen met de dakpannen rond de schoorsteen
  • Voegen die vanwege de hoge temperatuurwisselingen kapot zijn
  • Loszittende stenen in de schoorsteen
  • Losliggende en/of gescheurde loodslabben
  • Loszittende roetkappen
  • Vochtdoorslag
  • Kapotte cementen bovenplaat

Mochten zich meerdere problemen voordoen, dan doet u er verstandig aan om voor schoorsteen renoveren te kiezen. De gecertificeerde gevelspecialisten van De Koning Gevelreiniging en onderhoud kunnen niet alleen een schoorsteen inspectie, maar ook uw schoorsteen renoveren. 

Wanneer u voor ons bedrijf kiest dan heeft u als voordeel, dat u altijd van tevoren een maatwerk offerte van ons ontvangt. U kunt dan zelf beslissen of u hier gebruik van wilt maken en wordt achteraf niet onaangenaam verrast met hoge kosten. Bovendien is bij de maatwerk offerte prijs standaard impregneren inbegrepen. U ontvangt hier standaard 10 jaar garantie op. Door de stenen van uw schoorsteen te laten impregneren voorkomt u lekkages.

Schoorsteen inspectie of schoorsteen renoveren laten uitvoeren?

Wilt u een schoorsteen inspectie laten uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 0412 – 25 00 40 of stuur een e-mail naar info@gevelreinigingdekoning.nl. Ook voor professionele schoorsteen renoveren kunt u een beroep op ons doen.

Reviews

Dit bedrijf levert kwaliteit, houden zich aan de afspraken en geven een zeer concurrerende prijs. Prettig in de omgang. Resultaat is verrassend goed.

Peter Nijenhuis

Top bedrijf heldere communicatie, gevel ziet er weer uit als nieuw.
De impregneer middel met coating laag werd ons geadviseerd en hebben wij dan ook voor gekozen.. zeer tevreden

Thirza Ploegmakers

Een keurig bedrijf dat zijn afspraken nakomt en zeer netjes werk heeft geleverd.
Een echte aanrader!

Coen Droomers

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, zeer netjes gewerkt en alle afspraken netjes na gekomen.

Massimiliano Bareman

Chat openen