Schoorsteen renoveren nodig? Een schoorsteen inspectie geeft uitkomst

Laat uw schoorsteen tenminste eens in de 5 jaar controleren

Veel eigenaren van woningen en bedrijfspanden staan er niet bij stil, maar de schoorsteen is een kwetsbaar onderdeel van uw dak. Laat tenminste eens in de 5 jaar een schoorsteen inspectie uitvoeren en wanneer nodig uw schoorsteen renoveren. De meeste problemen met uw dak beginnen bij de schoorsteen. Op zichzelf niet zo verwonderlijk, want zeker ’s winters kan het temperatuur verschil groot zijn. Dat is helemaal het geval wanneer het buiten stevig vriest. Laat daarom tenminste eens in de 5 jaar een professionele schoorsteen inspectie door een gecertificeerd bedrijf als De Koning Gevelreiniging en Onderhoud uitvoeren. Mocht er een beginnend probleem naar voren komen, dan kan dit in overleg met u al in een vroeg stadium hersteld worden.

Gratis offerte

Offerte formulier
Schoorsteen renovatie Oss

U moet dan denken aan een van de volgende problemen:

  • Problemen met de aansluitingen met de dakpannen rond de schoorsteen
  • Voegen die vanwege de hoge temperatuurwisselingen kapot zijn
  • Loszittende stenen in de schoorsteen
  • Losliggende en/of gescheurde loodslabben
  • Loszittende roetkappen
  • Vochtdoorslag
  • Kapotte cementen bovenplaat

Mochten zich meerdere problemen voordoen, dan doet u er verstandig aan om voor schoorsteen renoveren te kiezen. De gecertificeerde gevelspecialisten van De Koning Gevelreiniging en onderhoud kunnen niet alleen een schoorsteen inspectie, maar ook uw schoorsteen renoveren. 

Wanneer u voor ons bedrijf kiest dan heeft u als voordeel, dat u altijd van tevoren een maatwerk offerte van ons ontvangt. U kunt dan zelf beslissen of u hier gebruik van wilt maken en wordt achteraf niet onaangenaam verrast met hoge kosten. Bovendien is bij de maatwerk offerte prijs standaard impregneren inbegrepen. U ontvangt hier standaard 10 jaar garantie op. Door de stenen van uw schoorsteen te laten impregneren voorkomt u lekkages.

Schoorsteen inspectie of schoorsteen renoveren laten uitvoeren?

Wilt u een schoorsteen inspectie laten uitvoeren? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 085 – 1304683 of stuur een e-mail naar info@gevelreinigingdekoning.nl. Ook voor professionele schoorsteen renoveren kunt u een beroep op ons doen.