Schoorsteen renoveren
Oss door lokale dak
– en gevelspecialist

Voor duurzaam resultaat belt u De Koning gevelreiniging en onderhoud Oss

U doet er verstandig aan om uw schoorsteen tenminste één keer per jaar te controleren of er geen schade zichtbaar is aan de buitenzijde. Bij voorkeur doet u dit in het voorjaar, omdat de herfst- en winterperiode er dan opzitten. Meestal ontstaat de schade in deze maanden. Ontdekt u scheuren en/of ziet u dat voegen aan het wegslijten zijn, neem dan voor professioneel schoorsteen renoveren Oss contact op met de ervaren en gecertificeerde specialist van De Koning gevelreiniging en onderhoud uit Oss. Hij kan u meestal snel helpen.

Gratis offerte

Offerte formulier
Schoorsteen renovatie Oss

Schoorsteen renoveren Oss beslist geen overbodige luxe

De meeste eigenaren van woningen en bedrijfspanden staan er niet bij stil, maar een schoorsteen is het meest kwetsbare onderdeel van een dak als het op slijtage aankomt. ’s Winters werken er 2 totaal verschillende krachten op de stenen en voegen van uw schoorsteen in. Hoe kouder het buiten is, des te harder de kachel moet werken om een woning op de gewenste temperatuur te krijgen. Kortom, grote temperatuurverschillen zijn het gevolg en zorgen op termijn gegarandeerd voor schade. Dit is de verklaring, dat wij als ervaren en gespecialiseerd bedrijf voor schoorsteen renoveren Oss veelvuldig worden ingeschakeld.

Schoorsteen renoveren Oss en omgeving op een milieuvriendelijke manier

De mensen achter De Koning gevelreiniging en onderhoud dragen het milieu een warm hart toe. Al vele jaren gebruiken wij voor duurzaam reinigen en het onderhouden van gevels, daken, schoorstenen en nokvorsten speciaal apparatuur die geen gebruik maakt van chemische middelen. De meest voorkomende oorzaken voor schoorsteen renoveren Oss zijn:

  • De voegen zijn poreus geworden of zelfs verdwenen
  • Scheuren en/of losse stenen in de schoorsteen
  • Waterafstotende toplaag stenen is verdwenen
  • Dekplaat is gescheurd/kapot
  • Loodslab beschadigd of zit los

Deze zaken kunnen door schoorsteen renoveren Oss duurzaam worden verholpen. De Koning gevelreiniging en onderhoud biedt niet alleen schoorsteen renoveren Oss aan, maar ook in de navolgende omliggende plaatsen: Berghem, Megen, Macharen, Haren, Heesch, Nistelrode, Oijen, Teeffelen, Lithoijen, Lith, Maren-Kessel. Heeft u het vermoeden dat uw schoorsteen aan renovatie toe is? Neem dan voor een vrijblijvende maatwerk offerte bij voorkeur telefonisch contact met ons op en bel telefoon: 085 – 1304683