Reiniging gevel met 10 jaar fabrieksgarantie op impregneren

De Koning Gevelreiniging en Onderhoud levert werk op hoog niveau

 

Wanneer de buitenmuren van uw woning vol met algen, mossen, schimmels, zwarte en donkere plekken zitten is het de hoogste tijd voor een onderhoudsbeurt. Hopelijk bent u al niet te laat wanneer u dit constateert. U doet er verstandig aan om voor het grondig laten reinigen gevel contact op te nemen met een gecertificeerd gevelspecialist als De Koning Gevelreiniging en Onderhoud.

Gratis offerte

Offerte formulier

Gratis maatwerk offerte reinigen gevel

Omdat elke buitenmuur anders is nemen wij altijd telefonisch contact met u op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie om de conditie en de oppervlakte van de gevel zorgvuldig in kaart te brengen. Wanneer we dit in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte met daarin een all-in prijs. Zo weet u exact waar u als klant aan toe bent. De geldigheidsduur van een offerte is bij de Koning Gevelreiniging en onderhoud: 15 dagen na de offerte datum.

Gevelreiniging particulieren

Ga voor zekerheid en kies naast reiniging gevel altijd voor impregneren

Reiniging gevel is onmiskenbaar verbonden met impregneren. Waarom zult u zich wellicht afvragen? Algen, mossen, schimmels, zwarte en donkere vochtplekken kunnen alleen ontstaan op plekken waar de dunne waterafstotende toplaag door invloeden van buitenaf voor een deel weggesleten is. De zwakke delen van de dunne waterafstotende toplaag zullen als gevolg van de reiniging gevel worden verwijderd dan wel bloot komen te liggen. Ogenschijnlijk zien de gevelstenen er na het intensief schoonmaken weer als nieuw uit. Het vuil en alle algen en mossen zijn verdwenen, maar helaas ook een groot deel van de toplaag. Deze waterafstotende toplaag kan volledig hersteld worden met een professioneel impregneermiddel. De kwaliteit van de nieuwe toplaag is uitstekend. Om dit te onderstrepen ontvangt u een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar.

 

Voor reiniging gevel gebruiken wij een geavanceerde stoomreiniger

Wanneer de kwaliteit van uw gevelstenen en voegwerk nog voldoende is passen wij voor reiniging gevel stoomreinigen toe. Zoals de naam al verondersteld maken onze ervaren gevelspecialisten uitsluitend gebruik van stoom. Hiermee worden uw gevelstenen tot in de poriën gereinigd en kunnen zij na een droogtijd worden voorzien van een nieuwe toplaag.

Wilt u graag weten wat de duurzame reiniging van uw gevel(s) kost?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen