Reinigen gevel
alleen doen
wanneer noodzakelijk

Gevelreiniging altijd toepassen in combinatie met impregneren

Wanneer is het reinigen gevel aan de orde? Kun je een gevel van een woning onbeperkt reinigen? Wat is het voordeel van het schoonmaken van een gevel? Dit is slechts een kleine greep van vragen die wij regelmatig krijgen voorgelegd wanneer wij met ons werkzaamheden bezig zijn. In het kort willen wij u hier graag een antwoord op geven.

Wanneer is reinigen gevel noodzakelijk?

Het reinigen van een gevel is aan de orde wanneer er steeds meer vochtplekken in een gevel zichtbaar worden en groei van algen en mossen plaatsvindt. Wanneer u dit constateert raden wij u aan om voor een second opinion contact op te nemen met de gecertificeerde gevelspecialist van De Koning gevelreiniging. Hij kan u een deskundig antwoord geven of het noodzakelijk is om uw gevel te laten reinigen en te voorzien van een speciale coating die uw gevel water- en vuilafstotend maakt. Wij adviseren u met nadruk om de door ons schoongemaakte gevels van deze speciale beschermende coating te voorzien, omdat een professioneel schoongemaakte gevel versneld vuil wordt! De poreuze plekken in de muurstenen zijn namelijk geheel bloot komen te liggen, omdat het vuil en algen en mossen zijn verwijderd. Daarom heeft De Koning gevelreiniging een aantrekkelijk combinatietarief voor het impregneren en reinigen gevel in het leven geroepen.

Gratis offerte

Offerte formulier

Kun je een gevel van een woning onbeperkt reinigen?

Wij ontraden u om jaarlijks de gevels van uw woning professioneel te laten reinigen. Bovendien heeft het geen enkele zin. Wanneer de gevelspecialist van De Koning gevelreiniging uw gevels professioneel heeft schoongemaakt en voorzien van de speciale duurzame coating dan volstaat afspoelen. Uw gevels zijn namelijk voor vele jaren water- en vuilafstotend gemaakt.

Wat is het voordeel van het schoonmaken van een gevel?

Door het duurzaam reinigen gevel en deze te voorzien van een speciale coating blijven de muurstenen van uw woning in topconditie.  Wilt u een maatwerk offerte voor reinigen gevel? Maak dan een vrijblijvende afspraak via de rubriek contact