Is via 1 click meerdere online offertes aanvragen wel verstandig?  

Onderstaand hebben wij enkele risico’s voor u samengevat 

 

Bij verschillende aanbieders kunt u online offertes aanvragen voor gevelreiniging, gevel zandstralen, gevel impregneren, spouwmuur isoleren, dakpannen reinigen en graffiti verwijderen. Op zichzelf lijkt dit een uitkomst voor u, wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat deze diensten aanbiedt. Toch willen wij u graag het volgende meegeven.  

  • Wat doet men met de door u persoonlijk verstrekte gegevens?  
  • Wie zijn deze bedrijven? Zijn ze wel vakbekwaam? 
  • Welke kwaliteit diensten wordt er door hen geleverd? 
  • Zijn deze gevelspecialisten gecertificeerd? 
  • Werken zij wel met A-merk producten die bestemd zijn voor zakelijk gebruik? 
  • Welke schriftelijke garanties bieden zij aan?  
  • Wie is aansprakelijk voor eventuele schade aan uw gevels? 
  • Wat wordt er met uw adres gedaan?  
  • Houdt men zich aan de A.V.G?  

Het lijken overbodige vragen. Wij kunnen op de meeste vragen geen antwoord geven. Wel over de kwaliteit van het geleverde werk. Helaas zien wij als gecertificeerd gevelspecialist maandelijks de gevolgen van ondeskundig handelen. Bovendien kan een offerte alleen aangeboden worden, wanneer eerst een inspectie op locatie heeft plaatsgevonden door een gecertificeerd gevelspecialist als De Koning gevelreiniging en onderhoud. 

 

Gratis offerte

Offerte formulier

Ons advies: Vraag eerst een maatwerk offerte aan bij dé Gevelspecialist 

In plaats van direct voor online offertes aanvragen te kiezen doet u er verstandig aan om eerst een maatwerk offerte op te vragen bij de Koning gevelreiniging en onderhoud. Het grote voordeel is. dat u dan precies weet wat de exacte kosten zijn voor gevelreinigen, gevel zandstralen, gevel impregneren, spouwmuur isoleren, dakpannen reinigen en graffiti verwijderen. De prijzen zijn namelijk gebaseerd op de resultaten van de gevelinspectie die standaard wordt gedaan door gecertificeerd gevelspecialist Anthony van Dreumel. Vindt u de prijs verhoudingsgewijs te hoog, dan kunt u altijd nog kiezen voor meerdere online offertes aanvragen bij een verzamelwebsite. Zoals bovenstaand beschreven loopt u dan wel de nodige risico’s, omdat de kwaliteit niet gegarandeerd kan worden. 

 

Kiest u voor meerdere online offertes aanvragen met de nodige onzekerheden of gaat u voor kwaliteit en vakmanschap voor een aantrekkelijke marktconforme prijs? De keuze is volledig aan u. Wanneer u gaat voor kwaliteit voor een aantrekkelijke marktconforme prijs  neem dan contact met ons op via de rubriek   

Dak reinigen erna

Maak een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.