Offerte gevelrenovatie met all-in prijsgarantie ontvangen?  

Neem voor een gratis inspectiebezoek op locatie contact met ons op  

 

De gevels van uw woning zien er niet meer goed uit. Niet alleen zijn de gevelstenen sterk verkleurd. Ze zitten vol met algen, mossen en vlekken die het gevolg zijn van milieuvervuiling. Ook zijn veel voegen ernstig beschadigd en zijn er donkere vochtplekken zichtbaar. Kortom. Om nog erger te voorkomen moeten de gevels van uw woning snel worden aangepakt. U doet er daarom verstandig aan om snel een offerte gevelrenovatie aan te vragen.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Vraag een offerte gevelrenovatie aan bij een gecertificeerd gevelspecialist 

Het is verstandig, dat u het renoveren van uw gevels laat doen door een gecertificeerd gevelspecialist met een goede staat van dienst als de Koning gevelreiniging en onderhoud. Zij beschikken over de expertise en het vakmanschap om uw gevels weer te herstellen. U doet er daarom verstandig aan om de offerte gevelrenovatie aan te vragen bij deze allround gevelspecialist. Alle contactgegevens vindt u in de rubriek contact  

 

Hoe komt een maatwerk offerte gevelrenovatie tot stand? 

Wanneer u een aanvraag heeft ingediend voor een offerte gevelrenovatie, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak voor een inspectie op locatie. Deze inspectie wordt gedaan door eigenaar Anthony van Dreumel. Vochtmetingen en een endoscopisch onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van deze inspectie. Wanneer door hem alles in kaart is gebracht en uw specifieke wensen duidelijk zijn wordt door hem een offerte gevelrenovatie opgesteld. Deze offerte ontvangt u per e-mail en is 2 weken geldig. Het unieke van deze offerte is, dat hierin een all-in prijs is opgenomen die wordt gegarandeerd. Dus geen onaangename verrassingen achteraf. 

Onderdelen van een maatwerk offerte gevelrenovatie bij de Koning gevelreiniging en onderhoud zijn onder andere: gevelreinigen, gevel impregneren, voegen verwijderen en vernieuwen. Samengevat. Zoals de naam al verondersteld zitten alle kostenposten en arbeidsloon in de all-in prijs.

 

 

Gevelreiniging particulieren

Maak een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.