Offerte gevelreiniging met een gegarandeerde all-in prijs 

Voor het opstellen maatwerk offerte komen we eerst de gevels inspecteren 

 

U wilt graag weten wat de kosten zijn voor het duurzaam laten reinigen van uw gevels. Wij zijn blij dat u ook bij ons bedrijf een offerte gevelreiniging aanvraagt. Hoe gaan wij te werk? 

Gratis offerte

Offerte formulier

Hoe komt een maatwerk offerte gevelreiniging tot stand? 

Wanneer u bij de Koning gevelreiniging en onderhoud een offerte aanvraagt, dan wordt met u een afspraak gemaakt wanneer wij de gevels van uw woning of bedrijfspand kunnen inspecteren. Er wordt dan gekeken naar aspecten als: 
 

  • De kwaliteit van de voegen 
  • De waterafstotende toplaag van uw gevelstenen 
  • De eventuele scheurvorming 
  • Oppervlakte van de gevels die gereinigd moeten worden 
  • Bereikbaarheid van de gevels 
  • Wel of niet impregneren 

Wanneer dit in kaart is gebracht ontvangt u van ons een maatwerk offerte gevelreiniging waarin ook impregneren is opgenomen die 2 weken geldig is. In deze offerte wordt ook een all-in prijs genoemd, zodat u precies weet wat de eventuele investeringskosten zijn.  

gevel huis reinigen

Waarom wordt impregneren opgenomen in offerte gevelreiniging? 

Wanneer er algen, mossen, milieuverontreiniging en donkere plekken in de gevels zichtbaar worden, dan zitten er op die plaatsen in de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen slijtageplekken. Door het gevelreinigen worden deze zelfs nog groter. Hier is een adequate en duurzame oplossing voor. Het professionele impregneermiddel dat wij gebruiken herstelt de waterafstotende toplaag volledig! Om dit te onderstrepen ontvangt u van de fabrikant een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar!

Maatwerk offerte gevelreiniging inclusief impregneren ontvangen? 

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een

gratis maatwerk offerte gevelreiniging

op locatie.