Offerte gevel zandstralen voor een vaste all-in prijs 

Onze maatwerk offerte is zelfs in deze hectische tijd 15 dagen geldig 

 

Bent u op zoek naar een allround en gecertificeerd gevelspecialist? Overweeg dan serieus om een offerte gevel zandstralen aan te vragen bij de Koning gevelreiniging en onderhoud. Ons bedrijf is niet alleen voor alle geveltechnieken gecertificeerd, maar het grote verschil met verreweg de meeste aanbieders is, dat wij werken met maatwerk offertes voor gevel zandstralen in Nederland. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Wat onderscheidt De Koning ten opzichte van andere aanbieders? 

Kwaliteit van werken, transparantie, een vaste all-in prijs en een compleet aanbod gecertificeerde geveldiensten. U weet bij de Koning gevelreiniging en onderhoud van tevoren waar u als klant aan toe bent wanneer u ons inschakelt. Dat vinden wij belangrijk. Niet voor niets krijgen wij voor onze diensten van klanten in Google.nl een 5 ***** waardering en dat willen wij graag zo houden. Een compleet overzicht van onze diensten vindt u op de homepage én in de rubriek diensten. Hier kunt u ook meer informatie lezen over zaken die in de offerte gevel zandstralen worden opgenomen.  

Uitsluitend A-merk producten en gekwalificeerde collega’s  

Wanneer u bij ons een offerte gevel zandstralen aanvraagt, dan krijgt u geen offerte aangeboden met losse eindjes. Nee, bij de Koning gevelreiniging en onderhoud werken wij met maatwerk offertes waarin alle kosten zijn opgenomen. Voor het bedrag dat in de maatwerk offerte staat worden alle diensten uitgevoerd. Een ander belangrijk aspect is, dat wij uitsluitend werken met A-merk producten. Zo ontvangt u 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van het impregneermiddel dat wij gebruiken om de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen weer volledig te herstellen.  

Dak reinigen erna

Maatwerk offerte gevel zandstralen ontvangen?  

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.