Nu ook dakpannen reinigen bij de Koning Gevelreiniging

Algen mossen atmosferische vervuiling verdwijnen als sneeuw voor de zon

De Koning Gevelreiniging en onderhoud uit het Noord-Brabantse Oss heeft op verzoek van bestaande en nieuwe klanten haar dienstenpakket uitgebreid. Sinds 1 mei 2022 kunt u onze gecertificeerde specialisten nu ook inhuren voor het duurzaam laten reinigen van dakpannen. En vanzelfsprekend mag u ook voor deze dienst uitgaan van de vertrouwde topkwaliteit die u van ons gewend bent.

Dakpannen reinigen

Combinatietarief gevel reinigen en dakpannen reinigen in 2022

Door de uitbreiding van ons dienstenpakket met dakpannen reinigen kunnen wij voortaan een compleet reinigingspakket voor uw woning of bedrijfspand aanbieden. Als klant hoeft u niet langer op zoek naar een aanbieder voor dakpannen reinigen. Bovendien kunt u profiteren van combinatiekortingen wanneer u gelijktijdig gebruik wilt maken van milieuvriendelijke gevelreiniging en dakreiniging bij de Koning Gevelreiniging en onderhoud. Informeer naar de aantrekkelijke combinatiekortingen.

Maatwerk prijsopgave voor dakpannen reinigen en gevelreinigen

Wanneer er een grauwsluier over uw woning hangt oogt dit niet aantrekkelijk. Zeker wanneer u van plan bent om uw woning binnen één jaar te gaan verkopen zet dit de verkoopprijs onnodig onder druk. Ook is de kans reëel, dat er schade in uw gevelstenen en dakpannen zal gaan ontstaan. Waarom? De ontwikkeling van algen, mossen en atmosferische vervuiling duidt erop, dat er in de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen en dakpannen al slijtageplekken zijn ontstaan. Anders kunnen algen en mossen hier nooit gaan groeien. Vocht en de minuscule worteltjes van mossen krijgen steeds meer vrij spel.

Wanneer u bereid bent om dit risico te lopen, dan moet u dit beslist doen. Kiest u liever voor zekerheid en wilt u profiteren van de combinatiekorting die in 2022 geldt voor gevelreinigen en dakpannen reinigen vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte aan.