Muren schoonmaken op een milieu­vriendelijke manier

Betaalbare stoom cleaning methode zonder chemicaliën is uitkomst

Het belang van schone buitenmuren bij woningen en bedrijfspanden wordt steeds groter. Uit allerlei onderzoeken blijkt, dat de kwaliteit van de buitenmuren van invloed is op het leefklimaat in een woning of bedrijfspand. Periodiek muren schoonmaken zorgt er niet alleen voor dat uw woning of kantoor er weer als nieuw uitziet, omdat de grauwsluier is verdwenen. Nog veel belangrijker is dat periodiek muren schoonmaken er voor zorgt, dat uw buitenmuren in conditie blijven en mossen, schimmels, vocht en klimplanten zich niet in de buitenmuur kunnen ontwikkelen. De snelheid waarmee de wortels van planten en mossen zich als het ware in de buitenmuur invreten is groot. Wanneer te laat wordt ingegrepen zorgt dit voor schimmels en water in de spouwmuren.  Dit zorgt voor een bron aan ziektekiemen. In het bijzonder mensen met gevoelige luchtwegen zullen hierdoor klachten krijgen en wanneer lang genoeg gewacht wordt zullen er zelfs ongezonde vochtplekken in de binnenmuren gaan ontstaan.

Gratis offerte

Offerte formulier

Periodiek uw muren schoonmaken houdt uw muren in topconditie

Wanneer u periodiek uw muren laat schoonmaken door een gespecialiseerd bedrijf, dan houdt u uw muren en woning in conditie. Wanneer u dit nog nooit heeft gedaan adviseren wij om hier een gespecialiseerd bedrijf als De Koning Gevelreiniging voor in te schakelen. Zij beschikken over geavanceerde apparatuur om dit op een milieuvriendelijke wijze te doen. Wanneer u hiertoe besluit adviseren wij u om tevens een beschermende coating op de buitenmuur aan te laten brengen. Hierdoor wordt uw muur 100% waterafstotend gemaakt en kunnen vuil, schimmels en mossen zich vrijwel niet hechten. Vochtplekken en schimmels behoren dan snel tot het verleden. Bovendien stijgt de waarde van uw woning fors, omdat alle buitenmuren er weer als nieuw uitzien. Steeds meer makelaars adviseren huiseigenaren die hun huis willen gaan verkopen, om die reden om tot muren schoonmaken over te gaan.

Combineer muren schoonmaken met impregneren van buitenmuren

Wanneer u besluit om te kiezen voor muren schoonmaken, combineer dit dan altijd met het impregneren van uw buitenmuren. Een schone muur die geïmpregneerd is ziet er niet alleen als nieuw uit, maar vormt tevens een ondoordringbare barrière voor schimmels, mossen en vocht. De duurzaamheid van uw buitenmuren wordt hierdoor met tientallen jaren verlengd. Als opdrachtgever kunt u tevens gebruik maken van een aantrekkelijk combinatietarief. Voor relatief weinig geld krijgt u een grote toegevoegde waarde.