Muren impregneren dient u eens in de 10 jaar te laten doen 

Anders zullen er slijtageplekken in waterafstotende toplaag ontstaan 

 

Steeds meer huiseigenaren laten hun muren impregneren en daar doen ze zonder meer verstandig aan. Door dit eens in de 10 jaar te laten doen is de kans op vochtdoorslag en vervuiling van de buitenmuren met algen, mossen en atmosferische vervuilingen tot een minimum beperkt. Bovendien zorgen schone buitenmuren van een woning ervoor, dat de woning er als nieuw blijft uitzien. Een groot pluspunt wanneer u van plan bent om uw woning te gaan verkopen. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Muren impregneren verkleind de kans op scheurvorming aanzienlijk 

Wanneer u steeds op tijd uw gevelstenen laat impregneren, dan is de kans op scheurvorming van uw gevelstenen nihil. De dunne waterafstotende toplaag van uw gevelstenen blijft dan in topconditie, waardoor vocht, algen, mossen en atmosferische vervuiling geen kans krijgen om zich te hechten aan uw gevelstenen. De waterafstotende toplaag is namelijk zo hard dat dit niet mogelijk is. De gevelstenen blijven aan de binnenzijde droog. De mogelijke effecten van vorst zullen uitblijven waardoor er geen scheurvorming zal optreden.     

Impregneren kan uitsluitend op een brandschone ondergrond 

Om optimaal te kunnen profiteren van impregneren moet de ondergrond tot in de poriën van de gevelstenen brandschoon zijn. Om deze reden dienen de buitenmuren van uw woning eerst intensief gereinigd te worden. Wij doen dit met stoomreinigen. Deze methode is 100 procent milieuvriendelijk. Wij gebruiken uitsluitend water! Nadat de vochtigheid van de gevelstenen is gedaald onder de 20% kunnen wij het impregneermiddel aanbrengen. Vanaf dat moment ontvangt u 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van het impregneermiddel.   

muren impregneren

Maatwerk offerte inclusief all-in prijs die 14 dagen geldig is

Als gecertificeerd gevelreinigingsbedrijf werken wij met maatwerk offertes. Als u een prijs wilt weten, dan komt onze gevelexpert altijd op afspraak bij u langs om de conditie en afmetingen van uw gevel(s) in kaart te brengen. Nadat hij dit gedaan heeft ontvangt u van ons een maatwerk offerte die 14 dagen geldig is. Na uw akkoord wordt in overleg een datum vastgesteld wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. 

Wilt u precies weten wat uw muren laten impregneren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.