Laten zandstralen gevels wanneer stoomreinigen niet werkt   

Uit milieu overwegingen geven wij de voorkeur aan stoomreiniging 

 

Bij de Koning Gevelreiniging en onderhoud staat het milieu hoog in ons vaandel. Daarom geven wij er altijd de voorkeur aan om bij gevel reinigen te kiezen voor milieuvriendelijk stoomreinigen. Reden: hier maken wij namelijk uitsluitend gebruik van water. Echter komen wij gevels tegen, die wij voor een duurzaam resultaat beslist moeten laten zandstralen. Doen wij dit niet, dan kunnen wij de gevelstenen niet tot in de poriën reinigen en is duurzaam impregneren van de gevelstenen niet mogelijk. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Uit milieu overwegingen hebben wij gekozen voor het Torbo straalsysteem   

Omdat een gevel laten zandstralen op de traditionele manier zorgt voor veel stofvorming en overlast  hebben wij gekozen voor het geavanceerde Torbo straalsysteem. Dit unieke en geavanceerde straalsysteem is een combinatie van 2 systemen namelijk van hogedruk reinigen en zandstralen. Door het beste van deze 2 systemen te combineren in het Torbo straalsysteem kunnen onze gevelspecialisten elke gevelsteen tot in de poriën reinigen.    

 

Voordelen van het laten zandstralen gevel met het Torbo straalsysteem 

  • De kans op beschadigingen door het laten zandstralen van kwetsbare oppervlaken is zeer beperkt met het Torbo straalsysteem. 
     
  • In tegenstelling tot het traditionele zandstralen ligt de stofproductie meer dan 90% lager bij het Torbo straalsysteem.  
     
  • De kans op beschadigingen aan deuren, ramen en beplantingen ligt een stuk lager wanneer u kiest voor Torbo zandstralen.  

 

Dit is dan ook de reden, dat de specialisten van de Koning Gevelreiniging en onderhoud vaak worden ingehuurd voor het duurzaam laten verwijderen van graffiti op historische panden en monumenten. 

 

Zandstralen

Ervoor

Zandstralen

Erna

De Koning Gevelreiniging en onderhoud voor professioneel laten zandstralen 

Zijn de gevels van uw woning of bedrijfspand ernstig vervuild? Wacht dan beslist niet te lang en vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan . Misschien kunnen wij volstaan met stoomreinigen en is het laten zandstralen gevels niet nodig.  
 

 

Zijn de gevels van uw woning of bedrijfspand ernstig vervuild?

Wacht dan beslist niet te lang en vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan.