Kosten zandstralen gevel hangt af van verschillende factoren

Om deze reden werken wij altijd met maatwerk offertes en all-in prijzen

 

Wanneer er een grauwsluier over uw woning hangt, dan kunnen wij ons goed voorstellen dat u deze een onderhoudsbeurt wilt laten geven. Veel huiseigenaren denken dan aan zandstralen en bellen ons met de vraag wat de kosten zandstralen gevel zijn. Om op deze terechte vraag een concreet antwoord te kunnen geven zullen de gevels van uw woning eerst zorgvuldig in kaart moeten worden gebracht. Maar al te vaak blijkt zandstralen van uw woning niet nodig te zijn en kan volstaan worden met een voordeliger reinigingstechniek zoals bijvoorbeeld stoomreinigen. Om deze reden maken wij altijd een vrijblijvende afspraak met u op locatie, zodat wij u een maatwerk offerte kunnen aanbieden inclusief een vaste all-in prijs die 15 dagen geldig is. Zo weet u exact wat de kosten zandstralen gevel zijn.

Gratis offerte

Offerte formulier

De Koning Gevelreiniging is een gecertificeerde allround gevelspecialist

De tijd heeft niet stilgestaan op het gebied van duurzame gevelreiniging. Er zijn in de loop der tijd een aantal reinigingsmethodieken bijgekomen als alternatief voor het traditionele zandstralen. Zo maken wij gebruik van het Torbo straalsysteem dat voor een zachtere inslag en voor veel minder vervuiling zorgt. Ook de meeste andere technieken kunnen wij voor u verzorgen. Wanneer wordt Torbo zandstralen toegepast? Bij ernstig vervuilde gevels en wanneer u uw woning (opnieuw) wilt gaan bepleisteren. Welke factoren bepalen de kosten zandstralen gevel? U moet dan denken aan:

 

  • Het aantal vierkante meters gevel dat gezandstraald moet worden
  • De actuele conditie van uw gevelstenen
  • De conditie van uw voegen
  • Bereikbaarheid van uw gevels
  • De mate van vervuiling
  • Het aantal steigers dat nodig is
  • Wel of niet impregneren van uw gevel(s)
Zandstralen

Ervoor

Zandstralen

Erna

Wat mag u verwachten wanneer wij uw gevel hebben gezandstraald?

Uw gevels zien er weer als nieuw uit. Algen, mossen, milieuvlekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat geldt helaas ook voor de dunne waterafstotende toplaag van uw gevelstenen. Deze kunt u via ons unieke impregneermiddel duurzaam laten herstellen. Om dit te onderstrepen ontvangt u een fabrieksgarantie van 10 jaar. 

Bent u nieuwsgierig geworden wat de kosten zandstralen gevel voor uw woning zijn?

Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen