Kosten stoomreinigen gevel met 10 jaar garantie impregneren  

Bij de Koning gevelreiniging en onderhoud altijd all-in maatwerk offerte 

 

Het internet staat vol met argumenten en voorbeelden over het grote belang van het hebben van goed onderhouden gevels. Wanneer u niet periodiek uw gevel laat reinigen en impregneren, dan adviseren wij u eens te gaan kijken naar een van de vele video’s op Google.nl of YouTube.nl Dan kunt u zien wat de gevolgen kunnen zijn. U bent dit gelukkig niet van plan, omdat u op zoek bent naar de kosten stoomreinigen gevel. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Dé gecertificeerd gevelspecialist voor stoomreinigen gevels in Nederland 

U bent uitgekomen op de website van de Koning gevelreiniging en onderhoud. Wij verzorgen door geheel Nederland gecertificeerde diensten op het gebied van geveltechniek. Een ander voordeel van onze dienstverlening is, dat wij uitsluitend werken met all-in maatwerk offertes, die opgesteld worden nadat onze gevelinspecteur de gevel(s) geïnspecteerd en in kaart heeft gebracht. Nadat dit gebeurd is, ontvangt u van ons een maatwerk offerte die 2 weken geldig is en waarin een all-in prijs staat vermeld. Zo weet u van tevoren wat bij De Koning gevelreiniging en onderhoud de kosten stoomreinigen gevel zijn. 

In de kosten stoomreinigen gevel nemen wij in principe standaard impregneren op. Hier hebben wij een goede reden voor. De meeste mensen nemen contact met ons op voor het stoomreinigen van hun gevel, omdat deze verkleurd is door atmosferische vervuiling en de groei van algen en mossen. Dit verschijnsel treedt op wanneer de dunne waterafstotende toplaag van de gevelstenen last heeft van slijtageplekken. Deze slijtage plekken zullen alleen maar groter worden door het reinigen met stoom. Door het aanbrengen van een duurzaam impregneermiddel kunnen wij de waterafstotende toplaag in zijn geheel herstellen. Om dit te onderstrepen ontvangt u een fabrieksgarantie van 10 jaar op de werking van het unieke impregneermiddel.  

Gevel huis reinigen

Nog meer voordelen 

Niet alleen is uw gevel voor tenminste één decennium duurzaam waterafstotend en is de kans op problemen zoals vochtdoorslag te verwaarlozen. Recentelijke onderzoeken tonen onomstotelijk aan, dat het impregneermiddel wat wij gebruiken, een isolerende werking heeft. U bespaart maar liefst 4 tot 8% op uw stookkosten en dat zorgt in deze dure tijd voor een aanzienlijke kostenbesparing. 

Wilt weten wat de kosten stoomreinigen gevel incl. impregneren zijn?  

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.