Kosten impregneren gevel verschillen enorm. Hoe kan dit? 

Pas absoluut op. Anders komt u van de spreekwoordelijke regen in de drup.  

 

De kosten voor levensonderhoud zijn door de oorlog in de Oekraïne binnen één jaar tot grote hoogte gestegen. We hebben te maken met een inflatie die nooit eerder is voorgekomen. De prijzen voor gas en licht zijn ongekend hoog geworden. Veel gezinnen moeten op hun uitgaven letten. Juist in dit soort situaties is iedereen op zoek naar ogenschijnlijke koopjes. Dat geldt ook voor uitgaven als de kosten impregneren gevel of het laten reinigen van de gevels. Theoretische verschillen voor de kosten impregneren gevel komen voor. Hoe kan dit? 

Gratis offerte

Offerte formulier

De kosten impregneren gevel worden vermeld zonder gevelreiniging  

Wanneer de gevel van uw woning er grauw uit gaat zien en een grijs/groene uitstraling krijgt wordt het de hoogste tijd om uw gevel te laten reinigen en duurzaam impregneren. U kunt dit zelf zien aan het ontstaan van algen, mossen, atmosferische vervuiling en donkere vochtplekken. Waarom ontstaat deze aanslag? Dit is een teken, dat in de dunne waterafstotende toplaag van uw gevelstenen slijtageplekken zijn ontstaan. Wanneer die er namelijk niet zijn hebben algen, mossen en atmosferische vervuiling geen kans om zich te hechten aan de gevelstenen. 

Dunne waterafstotende toplaag kan volledig worden hersteld  

Deze toplaag kunt u met een professioneel impregneermiddel overigens volledig laten herstellen en juist daar gaan veel eigenaren de spreekwoordelijke mist in. Reden: men heeft hier meestal geen ervaring mee. En wanneer men dan bij meerdere ‘gevelspecialisten’ gaat informeren krijgt men verkeerde adviezen. Om omzet binnen te halen wordt zelfs beweerd dat gevelreinigen niet nodig is! COMPLETE ONZIN! Een impregneermiddel kan alleen zijn/haar werk doen wanneer de gevelstenen tot in de poriën gereinigd zijn. Pas dan kunnen uw gevelstenen duurzaam worden geïmpregneerd en heeft u recht op 10 jaar fabrieksgarantie. 

Dak reinigen erna

Pas ook goed op met vanaf prijzen! 

Vaak zult u zien, dat men ook werkt met vanaf prijzen. Ook hiervoor geldt dat u na afloop gegarandeerd een factuur krijgt die niet klopt met wat is afgesproken. Kies daarom altijd voor een gecertificeerd gevelspecialist als de Koning gevelreiniging die werkt met maatwerk offertes en all-in marktconforme prijzen. 

Wilt u precies weten wat uw gevel impregneren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.