Kosten gevelreiniging bij De Koning gevelreiniging

Gedegen vakmanschap voor een aantrekkelijke prijs

De kosten gevelreiniging die De Koning gevelreiniging hanteert zijn op zijn minst concurrerend te noemen. Dit heeft alles te maken met het feit, dat wij zeer efficiënt werken en gebruik maken van moderne communicatiemiddelen. Wij hoeven dus geen collega’s op kantoor aan te houden die niet bij het productieproces berokken zijn. Dit laatste zorgt ervoor dat onze overheadkosten relatief laag zijn.

Waarom juist kiezen voor professionele gevelreiniging?

Kosten gevelreinigingVanzelfsprekend kunt u ervoor kiezen om zelf de gevels van uw woning te reinigen, echter dit gaat gepaard met de nodige risico’s. Impregneercoating werkt uitsluitend op een volledig schone ondergrond. Wanneer u zelf de gevelreiniging voor uw rekening neemt, vervalt de garantie van de impregneercoating producent. Wij adviseren u daarom om zowel het impregneren als het reinigen van de gevels door een erkend gevelspecialist als De Koning gevelreiniging te laten doen. U heeft dan de garantie dat de werkzaamheden correct worden uitgevoerd. Het is per slot van rekening hun dagelijkse werk.

Kiest u voor De Koning gevelreiniging en laat u zowel het reinigen als het impregneren door hen verzorgen, dan krijgt u een korting op de kosten gevelreiniging. De Koning gevelreiniging heeft namelijk een bijzonder aantrekkelijk combinatietarief. Dit is wat u noemt een win-win situatie. Niet alleen profiteert u van een aantrekkelijk combinatietarief. De speciale transparante coating die De Koning gevelreiniging gebruikt is uitsluitend bestemd voor zakelijk gebruik en qua samenstelling beter dan een impregneermiddel uit de bouwmarkt.

Besparen op de kosten gevelreiniging of kiezen voor zekerheid?

Deze afweging zult u zelf moeten maken. Bovenstaand hebben we het verschil voor u duidelijk proberen te maken. Neemt u het risico en spaart u de kosten gevelreiniging en impregneren uit? Of kiest u voor zekerheid en garantie. De keuze is volledig aan u.

Voor het aanvragen van een maatwerk offerte

Neem contact met ons op