Impregneren muur is bij De Koning gevel­reiniging niet duur

Aantrekkelijk combinatietarief voor muur reinigen en muur impregneren

Steeds meer woningeigenaren komen tot de ontdekking, dat voor het behoud van hun  woning het belangrijk is, dat eens in de 10 tot 20 jaar hun buitenmuren een ‘grote’ onderhoudsbeurt moeten hebben. Wanneer u dat op tijd laat doen is gevelreiniging in combinatie met het impregneren muur voldoende. Voorwaarde is wel, dat u dit door een gecertificeerd gevelspecialist als De Koning gevelreiniging laat doen, want anders profiteert u niet optimaal.

Impregneren muur: Wat houdt dit in?

Wanneer men een muur impregneert, dan wordt er over de bestaande muurstenen een transparante coating aangebracht. Wanneer deze coating op de juiste wijze wordt aangebracht worden uw muurstenen weer 100% waterafstotend en als bonus vuilafstotend. Water, roetaanslag, algen en mossen kunnen zich dan niet meer vasthechten aan de stenen waardoor deze in optimale conditie blijven.

Gratis offerte

Offerte formulier

Duurzaam Impregneren muur kan alleen op een schoon oppervlaken?

Vuil, roet, vocht, algen en mossen in welke vorm dan ook dienen heel nauwkeurig verwijderd te worden. Gebeurt dit niet en blijven onderdelen zitten, dan heeft dat consequenties voor de duurzaamheid van het impregneermiddel. Dit heeft beslist een schone ondergrond nodig om een gesloten beschermende schil te kunnen vormen over uw stenen muur. Daarom adviseren wij u nadrukkelijk om zowel het reinigen als impregneren muur door een ervaren en gekwalificeerde gevelspecialist te laten doen. U kunt er dan in veel gevallen weer 10 tot zelfs 20 jaar tegen.

Combinatietarief voor gevel reinigen en muur impregneren

Maak ook gebruik van het combinatietarief dat wij voor impregneren muur en muur reinigen berekenen en bezoek.