Impregneren gevelstenen uitsluitend op schone ondergrond  

Doet u dit niet dan is dat vragen om grote problemen met uw gevels  

 

Als u een vraag heeft over het impregneren van gevels of dakpannen, dan moet u bij De Koning Dak- en gevelreiniging uit Oss zijn. Wij durven te stellen dat wij, als een van de weinige gecertificeerde gevelspecialisten in Nederland, alles weten over de waterafstotende conditie van uw gevels en hier een passende oplossing voor hebben. Ons bedrijf biedt haar diensten aan in het gehele land.  

Gratis offerte

Offerte formulier
Dak reinigen ervoor

Eerste stap voordat met impregneren gevelstenen begonnen kan worden 

Er wordt veel te luchtig gedaan over het aanbrengen van een impregneermiddel op de gevel van een woning of bedrijfspand. Dat kan toch iedereen ‘hoor’ je mensen denken. Meer dan eens wordt impregneer zelfs aangebracht op gevelstenen zonder dat deze grondig zijn gereinigd. Dat is vragen om problemen en die gaan na verloop van tijd dan ook ontstaan, omdat onder het impregneerlaagje de werking van algen, mossen en atmosferische vervuiling gewoon doorgaat.

Voordat met impregneren gestart kan worden moeten de gevelstenen tot in de poriën worden gereinigd. Wanneer dit op tijd gebeurt, kan dit met een stoomreinigen. Het voordeel hiervan is dat dit een milieuvriendelijke methode is, omdat er uitsluitend gebruik gemaakt wordt van water. Heeft men wel te lang gewacht, dan zal er gekozen moeten worden voor Torbo zandstralen. Deze methode haalt als het ware een klein gedeelte van de toplaag af, zodat de gevelstenen er weer als nieuw uitzien. 

Kies absoluut voor een A-merk impregneermiddel om te impregneren 

Wanneer u de eerste stap heeft laten doen en er voor kiest om zelf de gevels van uw woning te impregneren kies dan beslist voor een A-merk impregneermiddel. Want alleen dan kunt u het gewenste resultaat bereiken. Vanzelfsprekend kunt u het ook door een van onze specialisten laten doen. Het grote voordeel is dat u dan een fabrieksgarantie ontvangt van maar liefst 10 jaar op de duurzame werking van het impregneermiddel.  

Heeft u een vraag over impregneren? Dan kunt u ons altijd bellen.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen wat gevelreinigen inclusief impregneren door een ervaren gevelspecialist kost?

Vraag dan een vrijblijvende maatwerk offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen