Impregneren gevel
houdt en brengt uw
gevel in topconditie

Kwaliteit van uw gevels sterk bepalend voor het woon- en leefklimaat

Het is eigenlijk verbazingwekkend te noemen dat de meeste eigenaren van woningen en bedrijfspanden pas voor impregneren gevel kiezen, wanneer er zichtbare en merkbare gebreken in en om de woning ontstaan. Denk hierbij aan vochtdoorslag, kapotte kozijnen, kapotte en/of gescheurde stenen, lekkages, schimmelplekken, vervelende luchtjes en irritatie in de woning. Wanneer de klachten toe zijn te dichten aan uw gevels, dan is het belangrijk dat u de gevels weer in de gewenste en noodzakelijke staat terugbrengt.

Maatwerk offerte

Impregneren gevel

Impregneren gevel kan uw gevels weer in conditie brengen

De gecertificeerde gevelspecialist van De Koning gevelreiniging kan de oorzaak van de problemen voor u binnen enkele dagen oplossen mits de voegen nog van voldoende kwaliteit zijn en/of de stenen niet hopeloos versleten zijn. Dan moet u naar een gevelrenovatiebedrijf toe. Valt de schade aan uw gevels mee dan gaat onze gevelspecialist als volgt te werk:

  • Voordat met het impregneren gevel begonnen kan worden, dienen uw gevels met speciaal apparatuur professioneel gereinigd te worden.
  • Nadat dit gedaan is dient gewacht te worden tot uw gevels droog zijn. Daarna wordt een impregneermiddel aangebracht, dat de stenen in uw gevel zowel water- als vuilafstotend maakt.
  • Na verloop van tijd zult u gaan ervaren dat vochtplekken zullen verdwijnen en er geen aangroei van algen en mossen plaatsvindt.

Maak beslist niet de fout om voor impregneren gevel te kiezen, zonder dat uw gevels door een gecertificeerd gevelspecialist zijn gereinigd. Niet alleen zal al vrij snel blijken dat het impregneren gevel helemaal geen zin heeft gehad. Sterker nog in sommige gevallen kan het proces zelfs versneld doorgaan. Laat de gevels van uw woning daarom professioneel en intens reinigen.  Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte inclusief een vaste all-in prijs. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleegt u de rubriek contact

Reviews

Dit bedrijf levert kwaliteit, houden zich aan de afspraken en geven een zeer concurrerende prijs. Prettig in de omgang. Resultaat is verrassend goed.

Peter Nijenhuis

Top bedrijf heldere communicatie, gevel ziet er weer uit als nieuw.
De impregneer middel met coating laag werd ons geadviseerd en hebben wij dan ook voor gekozen.. zeer tevreden

Thirza Ploegmakers

Een keurig bedrijf dat zijn afspraken nakomt en zeer netjes werk heeft geleverd.
Een echte aanrader!

Coen Droomers

Een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken, zeer netjes gewerkt en alle afspraken netjes na gekomen.

Massimiliano Bareman

Chat openen