Impregneren gevel met 10 jaar garantie en lucratieve bonus

Buitenmuur laten impregneren zorgt voor besparing 4% tot 8% energiekosten 

 

Het periodiek impregneren gevel zorgt ervoor, dat de kans op vochtdoorslag tot een minimum beperkt blijft en uw gevel er als nieuw uit blijft zien! Steeds meer eigenaren van woningen en bedrijfspanden worden zich dit bewust. Vandaar dat men gemiddeld eens in de 10 jaar de gevels van hun woning of bedrijfspand laat reinigen en impregneren.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Uit onderzoeken blijkt impregneren gevel levert een lucratieve bonus op 

De fabrikant van Funcosil SE, het impregneermiddel dat wij op grote schaal gebruiken om uw gevels waterafstotend te maken en de dunne waterafstotende toplaag te herstellen, kwam recentelijk met nog meer goed nieuws. Niet alleen ontvangt u als eigenaar 10 jaar fabrieksgarantie op de werking van Funcosil SE wanneer dit is aangebracht door een gecertificeerd gevelspecialist als de Koning gevelreiniging. Uit onderzoeken is vast komen te staan, dat Funcosil SE de isolerende werking van uw gevels met 4% tot 8% vergroot. Met de hoge energiekosten, die wij vandaag de dag voor gebruik van gas en stroom moeten betalen, zorgt dit voor een besparing van maar liefst 4% tot 8% op stookkosten. Tel uit u winst. Het laten impregneren gevel met Funcosil SE verdient u dus binnen enkele jaren terug. Mooier en aantrekkelijker kunnen wij het niet voor u maken.  

Altijd eerst gevel laten reinigen, voordat u impregneer laat aanbrengen 

Goedkoop is duurkoop geldt in het bijzonder voor impregneren gevel. U gelooft het wellicht niet, maar uit kosten overwegingen kiezen bewoners bewust voor het niet laten reinigen van de gevel(s). Het impregneermiddel wordt rechtstreeks aangebracht over de algen, mossen, donkere plekken en atmosferische vervuiling. Lijkt alles goed te gaan, binnen enkele maanden komt hier verandering in. De groei van algen, mossen, atmosferische vervuiling zoals zure regen zetten zich vrolijk door onder het impregneermiddel Funcosil SE. Een probleem. Men kan hier niet bijkomen vanwege de aanwezigheid van een waterafstotende toplaag.  

Gevelreiniging particulieren

Samengevat. Maak bovenstaande fout absoluut niet en laat u niet wijsmaken dat intensief reinigen overbodig is. Onzin. Wanneer de gevelstenen tot in de poriën zijn gereinigd en opgedroogd kan Funcosil SE tot in de poriën van de gevelstenen aangebracht worden en kunt u duurzaam genieten van de werking van dit unieke impregneermiddel. Wilt u weten wat impregneren gevel inclusief professioneel stoomreinigen kost? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een inspectierapport op locatie. Wanneer alles in kaart is gebracht ontvangt u daarna een maatwerk offerte inclusief all-in prijs die 14 dagen geldig is. 

Wilt u precies weten wat uw gevel impregneren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.