Impregneren buitenmuur bij oudere woningen is een must

Buitenmuur met vochtige plekken beïnvloedt leef- woonklimaat woning

Elke buitenmuur van een woning of bedrijfspand heeft te lijden onder invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan weersinvloeden als de zon en zure regen, fijnstof, schimmels en mossen. Bovendien slijt in de loop der tijd de waterafstotende beschermlaag van stenen en het cement van de voegen. Het is dus niet verbazingwekkend, dat in de loop der tijd vochtplekken, zwarte aanslag, schimmels en mossen gaan ontstaan aan de buitenzijde met alle gevolgen van dien. Voegen laten los en er ontstaan scheuren in stenen. Regenwater krijgt voor een deel vrij spel en in de spouwmuren ontstaan schimmels, mossen en komen andere chemische reacties op gang. Gevolg: muffe geurtjes en een onbehaaglijk gevoel in de woning. Wanneer het nog niet te laat is, kan door impregneren buitenmuur dit probleem voorkomen worden.

Gratis offerte

Offerte formulier

Graffiti verwijderen bedrijven huizen bushokjes kostenpost gemeenten

Om een optimaal resultaat impregneren buitenmuur te kunnen garanderen adviseren wij u om eerst uw buitenmuren te laten reinigen door een specialist als de Koning Gevelreiniging. Zeker wanneer dat nog nooit is gebeurd. De Koning Gevelreiniging gebruikt hiervoor de unieke milieuvriendelijke stoom cleaning methode. Zonder gebruik te maken van chemicaliën worden uw buitenmuren met kokend water onder hoge druk gereinigd. De Koning gevelreiniging kiest bij voorkeur voor deze methode, omdat de kans op beschadiging van uw buitenmuren bijna verwaarloosbaar is. Dit in tegenstelling tot zandstralen of chemisch reinigen. Wanneer uw buitenmuren zorgvuldig zijn gereinigd zien zij er weer als nieuw uit, wanneer u ons op tijd heeft ingeschakeld. Nadat we het impregneren buitenmuur met een speciale coating hebben voltooid geldt dat ook voor de werking van uw buitenmuren.

Combinatietarief voor gevelreiniging en impregneren buitenmuur

Voor bedrijven en particulieren die nog nooit hun buitenmuren hebben laten reinigen heeft de Koning gevelreiniging, voor professionele gevelreiniging en impregneren buitenmuur, een aantrekkelijk combinatietarief ontwikkeld. Onze ervaring toont aan dat het voor een duurzame werking van het impregneer verstandig is om dit te doen. Bovendien neemt de waarde van uw woning aanzienlijk toe, omdat het lijkt of u nieuwe buitenmuren heeft laten plaatsen. Vanzelfsprekend kunnen vaste klanten hier ook gebruik van maken, echter na 8 jaar hoeft in veel gevallen alleen impregneren buitenmuur herhaald te worden. Reden: de afstotende en beschermde werking van onze speciale coating zorgt hiervoor.