Graffiti verwijderen
binnen 48 uur

De tag van gevelreiniging de Koning is graffiti vrij

De meningen over graffiti verschillen sterk. Sommige mensen vinden het kunst en anderen verafschuwen graffiti. Dat laatste is helemaal het geval, wanneer de gevel van uw winkel of woning ongevraagd is bespoten met graffiti. Wanneer dit is gebeurd en de schade in kaart is gebracht wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de graffiti laten verwijderen. Gevelreiniging de Koning garandeert in geheel Nederland (uitgezonderd de Waddeneilanden) graffiti verwijderen binnen 48 uur. Wanneer dat op een professionele wijze gebeurd is, zien uw muren er weer als vanouds uit. Als gevelreinigingsspecialist weten wij hoe een muur behandeld moet worden.

Gratis offerte

Offerte formulier

Graffiti verwijderen bedrijven huizen bushokjes kostenpost gemeenten

Vandaag de dag ziet u vooral in de grotere steden graffiti op muren van bushokjes, huizen, instellingen en scholen. Aan de verspreiding van graffiti lijkt maar geen einde te komen. Voor veel gemeenten is graffiti verwijderen dan ook een grote kostenpost. Gemeenten proberen veelplegers van graffiti in de kraag te pakken en de kosten voor graffiti verwijderen op hen te verhalen. Voor gemeentes heeft Gevelreiniging de Koning een oplossing ontwikkeld die er voor zorgt, dat u als gemeente op gebied van graffiti zoveel mogelijk wordt ontzorgd.

Milieuvriendelijke combinatie methode voor verwijderen graffiti

Voor het succesvol verwijderen van graffiti hebben wij een combinatie methode ontwikkeld die de schade aan het milieu tot een minimum beperkt. Onze graffiti specialisten maken gebruik van stoom cleaning in combinatie met biologisch afbreekbare middelen. Door op deze wijze te werken wordt ons milieu vrijwel niet belast, omdat de verf die voor graffiti gebruikt is door ons ook zoveel mogelijk wordt verwijderd. Om te voorkomen dat een muur opnieuw wordt bewerkt met graffiti kan een anti-graffiti coating worden aangebracht.

All-in kosten graffiti verwijderen door Gevelreiniging de Koning

In tegenstelling tot de meeste gevelbedrijven die graffiti verwijderen werken de specialisten van Gevelreiniging de Koning met all-in prijzen. Bij Gevelreiniging de Koning geen verrassingen achteraf, zoals het in rekening brengen van: voorrijdkosten, een starttarief en 21% BTW. Schakel direct Gevelreiniging de Koning in wanneer objecten als bushokjes of uw woning of bedrijfspand is bewerkt met graffiti. Wij garanderen graffiti verwijderen binnen 48 uur!