Graffiti verwijderen muur binnen 48 uur in geheel Nederland  

Uitgezonderd de Waddeneilanden maken wij deze belofte waar 

 

Zag je graffiti in het verleden vooral in de grote steden. Vandaag de dag vind je graffiti zelfs in de kleinste dorpjes. Er zijn mensen die dit mooi vinden, maar de meerderheid van de bevolking ziet graffiti als straatbeeld vervuiling. Helemaal wanneer de muur van uw woning of bedrijfspand zonder toestemming ‘versiert’ is met één of meerdere graffiti uitingen. Het probleem is dat graffiti verwijderen muur zonder speciale apparatuur niet te verwijderen valt. Sterker nog. Ga niet met allerlei middeltjes aan de slag! U maakt het dan eerder erger, dan dat de graffiti verf verdwijnt. Neem voor duurzaam graffiti verwijderen muur direct contact op met de graffiti specialisten van de Koning Gevelreiniging en Onderhoud. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Ontvang online op afstand een maatwerk offerte graffiti verwijderen muur 

Als gecertificeerd en gespecialiseerd gevelspecialist weten wij hoe wij graffiti verwijderen muur duurzaam en snel voor u kunnen oplossen. Dat geldt ook voor het aanbieden van een maatwerk offerte. U maakt met uw mobiele telefoon enkele foto’s van de muur waarop de graffiti staat. Indien mogelijk met afmetingen. Stuur deze naar ons toe via het formulier dat u kunt vinden in de rubriek contact . U ontvangt dan snel een maatwerk offerte waarin alle kosten zijn opgenomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf! Behalve wanneer de door u verstrekte informatie achteraf niet klopt. Op basis van onze maatwerk offerte gaat u wel of niet akkoord. Zodra u akkoord bent komen wij binnen 48 uur bij u langs om graffiti verwijderen muur duurzaam op te lossen. 

dakpannen reinigen

Voor graffiti verwijderen muur – Gevelreiniging De Koning en onderhoud 

Of het nu gaat om graffiti verwijderen muur Amsterdam, graffiti verwijderen muur Utrecht, graffiti verwijderen muur Rotterdam of graffiti verwijderen muur Eindhoven maakt ons niet uit. Dankzij de vele aanvragen die wij dagelijks verspreid over het gehele land ontvangen, zijn wij in staat om onze belofte, graffiti verwijderen muur binnen 48 uur, waar te maken. Dat geldt ook voor de maatwerk offertes die wij aanbieden. Ervaar het verschil met collega aanbieders wanneer een object zoals een bushokje, winkelpand of tram bewerkt is met graffiti

Wij garanderen duurzaam graffiti verwijderen binnen 48 uur! 

Neem voor informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.