Graffiti verwijderen Eindhoven specialiteit van de Koning 

Wij garanderen het verwijderen van graffiti binnen 48 uur 

 

Waar u ook rijdt of kijkt u wordt ongevraagd geconfronteerd met graffiti. Veel mensen zien dit als een verstorende en vervuilende factor van het straatbeeld, omdat de meeste uitingen er niet mooi uitzien. Hoe te handelen wanneer uw woning of bedrijfspand in de gemeente Eindhoven als ondergrond is gebruikt voor het aanbrengen van een ‘kunstwerk’? Neem dan enkele foto’s met uw mobiele telefoon en stuur deze voor graffiti verwijderen Eindhoven naar de gevelreinigingsspecialist de Koning. U krijgt dan een maatwerk offerte aangeboden. Doe tevens melding bij de politie en uw verzekeringsmaatschappij.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Onze vakmensen doen graffiti verwijderen Eindhoven binnen 48 uur  

Wanneer wij vroeg op de dag worden geïnformeerd en u toestemming heeft gekregen van uw verzekeringsmaatschappij om de graffiti te laten verwijderen in Eindhoven komt het regelmatig voor dat wij dezelfde dag de graffiti al kunnen verwijderen. Om het voor graffiti artists onaantrekkelijk te maken om wederom uw gevels als ondergrond te gaan gebruiken brengen wij standaard een antigraffiti coating aan. Een dergelijke coating maakt een gevel veel minder geschikt als ondergrond. Bovendien kan bij herhaling de graffiti eenvoudiger verwijderd worden. 

graffiti verwijderen eindhoven

Graffiti verwijderen verzorgen wij ook voor tal van gemeentes  

De Koning gevelreiniging en onderhoud verwijdert voor verschillende gemeentes in Nederland zoals Rotterdam. U moet dan denken aan scholen, overheidsgebouwen, bushokjes en straatmeubilair. Ook tal van Vve’s zijn klant van de Koning gevelreiniging en onderhoud. Ook de gemeente Eindhoven en Vve’s in de gemeente kunnen ons voor graffiti verwijderen Eindhoven inschakelen. Zo ziet Eindhoven er weer fris en schoon uit.    

Heeft u belangstelling en wilt u een maatwerk offerte ontvangen inclusief een all-in prijs voor graffiti verwijderen Eindhoven? Neem dan voor het maken van een oriënterend gesprek telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met foto’s naar info@gevelreinigingdekoning.nl  

Wilt u precies weten wat graffiti verwijderen in Eindhoven kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.