Graffiti verwijderen
Eindhoven

De Koning gevelreiniging verwijdert graffiti binnen 48 uur

Is de gevel van uw woning, kantoor in de regio Eindhoven met graffiti bewerkt? Neem dan direct contact op met De Koning Gevelreiniging. De ervaren specialist op het gebied van graffiti verwijderen Eindhoven. Onze gevelspecialisten zorgen er dan binnen 48 uur voor dat uw gevels op een milieuvriendelijke wijze schoongemaakt worden. Uw gevels zien er dan weer als vanouds uit. Om te voorkomen dat uw gevels weer snel de dupe worden van een graffitikunstenaar brengen wij een speciale transparante coating aan. Die zorgt ervoor, dat de ondergrond voor graffiti veel minder geschikt is en dat de verf vrijwel niet in de stenen naar binnen kan dringen.

Gratis offerte

Offerte formulier

Hoe meldt u een graffiti schade bij De Koning gevelreiniging?

U maakt een of meerdere foto’s van de graffiti die op uw gevels is gespoten in de regio Eindhoven. Deze foto’s stuurt u via het contactformulier dat u kunt vinden in de rubriek contact naar ons toe. U ontvangt dan van ons een offerte met daarin een vaste all-in prijs. Dus geen onaangename verrassingen achteraf zoals een starttarief en voorrijkosten voor graffiti verwijderen Eindhoven. Na uw akkoord garanderen wij dat de graffiti binnen 48 uur door onze gevelspecialist verwijderd wordt.

Milieuvriendelijke methode voor graffiti verwijderen Eindhoven

Op het gebied van graffiti verwijderen worden wij door een toenemend aantal gemeenten, winkeliersverenigingen en Vve’s ingeschakeld. Niet alleen de garantie dat wij binnen 48 uur de graffiti verwijderen speelt hierbij een rol, maar ook het gegeven dat wij een combinatie methode hebben ontwikkeld die schade aan het milieu tot een minimum beperkt. Onze graffiti specialisten maken gebruik van stoom cleaning in combinatie met biologisch afbreekbare middelen. Om te voorkomen dat een muur opnieuw wordt bewerkt met graffiti brengen wij standaard een anti-graffiti coating aan.

Bent u de dupe van een graffitikunstenaar? Maak dan enkele foto’s van de bespoten gevels in Eindhoven en stuur deze via de rubriek contact naar ons toe. Wij reageren snel en wanneer u akkoord bent met onze all-in prijs zijn wij voor graffiti verwijderen Eindhoven snel bij u.

De tag van de Koning gevelreiniging is graffiti vrij