Graffiti verwijderen Den Bosch garanderen wij binnen 48 uur 

Al het graffiti verdwijnt waar de Koning gevelreiniging verschijnt  

 

Zijn de gevels van uw woning of bedrijfspand in de gemeente Den Bosch ongevraagd als ondergrond gebruikt door een graffiti artist voor zijn/haar graffiti kunst? Neem hier dan enkele foto’s van en stuur deze dan voor een maatwerk offerte graffiti verwijderen Den Bosch naar info@gevelreinigingdekoning.nl  

Wanneer wij de foto’s hebben beoordeeld ontvangt u een maatwerk offerte van ons. Vergeet niet om u verzekering te informeren hoe u moet handelen om de ongevraagde graffiti weg te laten halen. Wij adviseren u tevens om ook de foto’s toe te sturen. Ook doet u er verstandig aan om de politie te informeren met foto’s. Zij zijn met name geïnteresseerd in de tag (handtekening) van de graffiti artist, omdat ze hem/haar aansprakelijk kunnen stellen wanneer hij/zij wordt opgespoord.   

Gratis offerte

Offerte formulier

Uw muren zien er weer als vanouds uit na graffiti verwijderen Den Bosch 

Wanneer u akkoord bent met onze maatwerk offerte voor graffiti verwijderen Den Bosch kunt u er vanop aan dat de graffiti binnen 48 uur wordt verwijderd. De afgelopen jaren zijn wij erin geslaagd om een milieuvriendelijke methode voor het verwijderen van graffiti te ontwikkelen.  

De combinatie methode die wij hebben ontwikkeld beperkt de schade aan het milieu tot een minimum. Onze graffiti specialisten maken gebruik van stoom cleaning in combinatie met biologisch afbreekbare middelen. Om te voorkomen dat een muur opnieuw doelwit wordt van een graffiti artist wordt er een anti-graffiti coating aangebracht. 

Ook voor openbare objecten garanderen wij 48 uur service  

Niet alleen garanderen wij graffiti verwijderen Den Bosch binnen 48 uur. Vanzelfsprekend ook in de dorpen die onderdeel uitmaken van de gemeente ’s-Hertogenbosch, zoals Bokhoven, Empel, Engelen, Kruisstraat, Nuland, Rosmalen en Vinkel. Door steeds meer gemeenten worden wij ingeschakeld voor het verwijderen van graffiti. Zo huurt de gemeente Rotterdam ons ook in voor graffiti verwijderen. De tendens is dat steeds vaker gekozen wordt voor bushokjes, instellingen en scholen. Het resultaat is dat voor gemeenten graffiti verwijderen een steeds groter wordende kostenpost is. 

 Wilt u een maatwerk offerte ontvangen inclusief een all-in prijs voor graffiti verwijderen Den Bosch? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met foto’s naar info@gevelreinigingdekoning.nl  

verwijderen graffiti den bosch

Wilt u precies weten wat graffiti verwijderen in Den Bosch kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.