Graffiti Amsterdam
verwijderen

De Koning Gevelreiniging verwijdert graffiti binnen 48 uur!

Steeds meer bedrijven en winkeliers in Amsterdam kiezen voor het laten verwijderen van graffiti Amsterdam voor De Koning gevelreiniging. Als gespecialiseerd gevelreinigingsbedrijf zorgen wij er voor, dat de graffiti binnen 48 uur verwijderd wordt. De Koning Gevelreiniging draagt het milieu een warm hart toe. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke methoden zoals stoom cleaning waar geen chemische middelen aan te pas komen. Helaas lukt dat bij graffiti Amsterdam nog niet. Om graffiti duurzaam te kunnen verwijderen zijn wij helaas genoodzaakt om chemicaliën te gebruiken. Wij gebruiken bij het voorstrijken van een muur of object die met graffiti bewerkt is een minimale dosering. Nadat de chemicaliën in de graffiti Amsterdam zijn getrokken verwijderen wij deze onder hogedruk door gebruik te maken van biologisch afbreekbare stoffen. Op deze wijze wordt ons milieu vrijwel niet belast.

Gratis offerte

Offerte formulier

Duurzaam verwijderen graffiti Amsterdam grote kostenpost gemeente

In bijna alle grote wereldsteden ziet met op grote schaal graffiti op bedrijfspanden, bushokjes, huizen, scholen, winkels en instellingen. Enkele wereldsteden uitgezonderd. Helaas lijkt ook aan de verspreiding van graffiti Amsterdam geen einde te komen. Ambtenaren van de gemeente proberen veelplegers op heterdaad te betrappen en de kosten voor graffiti verwijderen op hen te verhalen. Gevelreiniging De Koning beschikt over een effectieve anti-graffiti coating die graffiti ontmoedigt. Een object dat met deze coating is bewerkt is als ondergrond een stuk minder geschikt. Bovendien gaat het verwijderen van graffiti Amsterdam relatief eenvoudig.

Transparante all-in kosten voor verwijderen graffiti Amsterdam

De Koning Gevelreiniging staat voor kwaliteit, service en transparante prijzen. Voor het verwijderen van graffiti Amsterdam berekenen wij all-in prijzen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf zoals: een starttarief en voorrijkosten. Ervaar het verschil met collega aanbieders wanneer een object zoals een bushokje, winkelpand of tram bewerkt is met graffiti Amsterdam. Wij garanderen graffiti verwijderen binnen 48 uur! Niet voor niets is de tag van De Koning gevelreiniging graffiti vrij.