Voor alle gevelwerken heeft de Koning een duurzame oplossing 

Wij bieden onze gecertificeerde diensten in het gehele land aan 

 

Al vele jaren biedt De Koning Gevelreiniging en onderhoud Oss een diversiteit gevelwerken diensten aan door geheel Nederland (uitgezonderd Waddeneilanden). Als gecertificeerde 5***** gevelspecialist (bekend van RTL7) kunt u ons inhuren voor de volgende diensten:  

  • Gevel impregneren 
  • Gevel (spouwmuur) isoleren 
  • Gevel reinigen 
  • Gevel renoveren 
  • Gevel stoomreinigen 
  • Gevel zandstralen 
  • Graffiti verwijderen 

Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor gecertificeerd dakpannen reinigen en dak- vloer- en bodemisolatie. Vanzelfsprekend met A-merk producten en gecertificeerde vakmensen.  

 

Gratis offerte

Offerte formulier

Relatief korte wachttijden bij de Koning gevelreiniging en onderhoud 

De vraag naar vakmensen is groot, terwijl het aanbod beperkt is. Dat geldt ook voor vakmensen die gevelwerken aanbieden. Wachttijden van 1 tot zelfs 2 jaar zijn op dit moment in de markt geen uitzondering. Dankzij de grote vraag naar onze diensten, waardoor wij opdrachten kunnen bundelen, en het feit dat wij met eigen mensen werken stelt ons in staat dat wij klanten meestal ‘snel’ kunnen helpen. Afhankelijk van de dienst waarvoor u ons wilt inschakelen variëren de wachttijden van enkele weken tot enkele maanden.  

 

Gevel huis reinigen

De Koning gevelwerken en onderhoud staat voor kwaliteit en transparantie 

Wanneer u bij ons eventueel een of meerdere gevelwerken diensten af wilt nemen komen wij op locatie altijd op afspraak bij u langs. Wij werken namelijk met maatwerk offertes en all-in prijzen, zodat u als toekomstige klant precies weet wat de eventuele investeringskosten zijn. Nadat alles in kaart is gebracht ontvangt u de offerte. Deze offerte is 15 dagen geldig. Wanneer u akkoord bent met de offerte wordt uw opdracht ingepland.  

Bent u op zoek naar een gecertificeerde gevelspecialist?

Wacht dan beslist niet te lang en vraag vrijblijvend een maatwerk offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen