Gevel renovatie Eindhoven nodig? Bel de Koning renovatie Oss 

De specialist op het gebied van het renoveren gevels in de regio Eindhoven 

 

Steeds meer woningeigenaren worden zich bewust van het feit, dat ze periodiek onderhoud moeten laten plegen aan hun buitenmuren. Wanneer wij voor periodiek onderhoud gevraagd worden om een maatwerk offerte uit te brengen, zodat men weet waar men qua investering aan toe is, hebben wij steeds vaker slecht nieuws voor onze opdrachtgevers.  

Wat wij in de praktijk zien is dat huizenbezitters te laat zijn met het periodiek onderhoud van de gevelstenen van hun buitenmuren. Wat we zien zijn: voegen die voor meer dan de helft zijn weggesleten, kapotte gevelstenen als gevolg combinatie vorst en vochtdoorslag en scheuren die gerepareerd moeten worden.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Wat moeten wij doen om de buitenmuren weer volledig te herstellen? 

Helaas is de enige adequate oplossing duurzame gevel renovatie Eindhoven. Wij realiseren ons dat dit best ingrijpend is, maar anders kunt u de ontstane problemen nooit duurzaam oplassen en worden de problemen op korte termijn alleen maar erger. Gelukkig zijn we bij De Koning Oss bekend en gespecialiseerd in alle geveltechnieken. Dit betekent, dat wij niet afhankelijk zijn van derden en hiermee voorkomt u vertraging van de eventuele gevel renovatie Eindhoven werkzaamheden. Hoe gaan wij te werk voor het opstellen van een offerte? Onze gevelinspecteur komt op afspraak bij u langs om in kaart te brengen wat de actuele schade aan uw gevelstenen en de totale oppervlakte is. Hij neemt daarnaast foto’s om te zien hoeveel gevelstenen beschadigd zijn, hoeveel scheuren er in uw gevels zitten en hoeveel gevelstenen vervangen moeten worden, Wanneer dit gebeurd is ontvangt u binnen enkele dagen een maatwerk offerte die twee weken geldig is. 

gevel renovatie eindhoven

Maatwerk offerte voor complete gevel renovatie Eindhoven 

Zoals aangegeven gaan wij voor duurzame gevel renovatie Eindhoven. Onze vakmensen renoveren uw gevels op een dusdanige manier, zodat deze weer voor decennia er tegen kunnen. Voorwaarde is wel dat u elk decennium periodiek onderhoud toepast. Wij vervangen uw voegen, stoomreinigen uw gevelstenen, impregneren uw gevelstenen, verhelpen de scheuren. Kortom uw buitenmuren zullen na de gevel renovatie Eindhoven weer in topconditie verkeren en zonder problemen hun werk kunnen doen.  

Heeft uw huis ook buitenmuren die verwaarloosd zijn?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.