Gevelrenovatie Den Bosch door ervaren vakmensen uit Oss 

Voegen uitkappen, voegen vernieuwen en scheuren herstellen 

 

De Koning gevelreiniging en onderhoud uit Oss is een allround en gecertificeerd gevelspecialist. Wij worden in de gemeente ’s-Hertogenbosch op grote schaal ingeschakeld voor alle vormen van gevelreiniging en onderhoud.  Denk hierbij aan stoomreiniging, Torbo zandstralen, graffiti verwijderen, dakpannen reinigen en het duurzaam impregneren van gevels in Den Bosch.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Nu ook apart bedrijfsonderdeel voor gevelrenovatie Den Bosch  

Vanwege de grote vraag naar onder andere gevelrenovatie Den Bosch hebben wij sinds enkele maanden ook een bedrijfsonderdeel dat gespecialiseerd is in het uithakken en vernieuwen van voegen. Ook kunnen wij scheurreparatie aanbieden in de gemeente Den Bosch. Voor het duurzaam herstellen van scheuren in Den Bosch maken wij gebruik van wokkels. Dit zijn roestvrijstalen spouwankers waarmee onze specialisten de verbinding in een gescheurd metselwerk duurzaam kunnen herstellen.  

Vaste gevelreinigingsklanten krijgen voorrang bij het gevelrenovatie bedrijf 

Waarom gekozen voor uitbreiding met een gevelrenovatie bedrijf? Het gebrek aan ervaren vakmensen doet zich helemaal voor in beroepen waar met de hand gewerkt moet worden. Regelmatig kwam het voor dat wij hemel en aarde moesten bewegen om een klus op het afgesproken tijdstip op te leveren. Dat werkt niet fijn. Toen zich de gelegenheid voordeed om ervaren krachten binnen te halen heeft de eigenaar van De Koning gevelreiniging en onderhoud deze vakmensen binnengehaald en is een extra bedrijfsonderdeel gestart. Gezien de vraag uit de markt is dit de juiste keuze geweest en hoeven collega’s die gevelreinigingsactiviteiten doen niet langer te wachten wanneer hulp nodig is van de gevelrenovatie Den Bosch bedrijfsonderdeel. 

den bosch gevelrenovatie

Te lang gewacht met periodiek onderhoud en is gevelrenovatie nodig?    

Hiervan is sprake wanneer een groot deel van de voegen weggesleten is en er donkere vochtplekken in de gevel van uw woning zitten. De enige oplossing is dan, dat de voegen verwijderd en vernieuwd worden. Eventuele scheuren worden gerepareerd en wanneer deze gevelwerken zijn verricht wordt de dunne waterafstotende toplaag met een speciaal impregneermiddel hersteld. Heeft u een probleem met een van uw gevels? Neem dan voor een gevelinspectie contact met ons op en bel of mail ons. 
 

Wilt u precies weten wat gevelrenovatie in Den Bosch kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.