Gevelreiniging op een milieu­vriendelijke manier

De Koning Gevelreiniging goed voor uw huis en het milieu

U ziet de laatste jaren bij steeds meer woningen en bedrijven, dat er gevelreiniging plaatsvindt door gespecialiseerde bedrijven als de Koning Gevelreiniging. En dat een woning of bedrijfspand, wanneer men niet te laat is, na een professionele gevelreiniging er weer als nieuw uitziet. De grauwsluier is als het ware compleet verdwenen. De nieuwe milieuvriendelijke methode die door de Koning Gevelreiniging wordt toegepast maakt dit mogelijk.

Gratis offerte

Offerte formulier

Ontstaan grauwsluier woningen en bedrijfspanden

Dat milieuvervuiling van invloed is op mens, dier en de natuur staat niet ter discussie. We kunnen de fijnstof en smog meten. Vandaar dat auto’s al vele jaren geleden voorzien zijn van een katalysator en bedrijven maatregelen hebben genomen om de uitstoot terug te dringen. Voor een deel slagen we hierin, maar de uitstoot van onder meer vliegtuigen slaat neer en komt in combinatie op woningen en bedrijven terecht. Deze grauwsluier wordt veroorzaakt door een combinatie van externe factoren zoals algen, fijnstof, zure regen en mossen. Op den duur zorgt dit onherroepelijk voor beschadigingen en zal het zijn weerslag krijgen in het woonklimaat van bedrijven en woningen.

Milieuvriendelijke gevelreiniging geeft uw woning weer frisse uitstraling

De Koning Gevelreiniging kan de gevels van uw woning op een milieubewuste wijze weer een frisse uitstraling geven. In plaats van voor zandstralen of chemisch reinigen te kiezen worden de gevels van uw woning via stoom cleaning zonder chemicaliën duurzaam schoongemaakt. Deze gevelreiniging methode garandeert een duurzaam resultaat. Uw gevel ziet er weer als nieuw uit. Voor het behoud van uw stenen en tegenhouden van invloeden van buitenaf kunnen wij uw gevels bewerken met een speciale coating. Hierdoor kunnen algen, mossen, aanslag en fijnstof zich bijna niet meer hechten aan de gevels. Ook maakt het de stenen van uw gevels waterdicht.

Ook belangstelling voor milieuvriendelijke gevelreiniging?

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor milieuvriendelijk gevelreiniging contact met ons op en bel 085 – 1304683