Gevelreiniging particulieren door de Koning Gevelreiniging

De 5 ***** gevelspecialist voor het reinigen en impregneren van woningen

 

Steeds meer woningeigenaren worden zich bewust, dat zij er verstandig aan doen om eens in de 10 tot 15 jaar de buitenmuren van hun woning te laten schoonmaken en impregneren. Niet alleen zien de gevelstenen van de buitenmuren er dan vuil uit, maar ook ontstaan dan de eerste donkere vochtvlekken en beginnen algen en mossen te groeien. Wanneer u dit ontdekt schakel dan een gecertificeerde gevelspecialist als de Koning Gevelreiniging en Onderhoud in die gespecialiseerd is in gevelreiniging particulieren.

Gratis offerte

Offerte formulier

Waarom is het belangrijk om uw gevelstenen te laten schoonmaken?

Een steen is aan de binnenkant poreus en heeft aan de buitenkant een dunne waterafstotende toplaag. Deze toplaag houdt vocht/water tegen. Algen, mossen en roetaanslag kunnen zo niet tot ontwikkeling komen. Echter na verloop van tijd slijt deze toplaag door weersinvloeden zoals zon, regen, vorst en wind. Wanneer er slijtageplekken ontstaan kunnen algen, mossen en vocht wel in de poreuze delen van de stenen naar binnen dringen. De minuscule worteltjes van algen en mossen kunnen zich gaan hechten en op den duur voor schade gaan zorgen. Hetzelfde geldt voor de combinatie vocht / vorst. Wanneer u niet op tijd voor gevelreiniging particulieren kiest gaan er kleine scheurtjes in uw buitenmuren ontstaan en voordat u het zich realiseert ontstaat schade in de voegen.

Gevelreiniging particulieren

Ervoor

Gevelreiniging particulieren

Erna

Wat levert professionele gevelreiniging particulieren voor u op?

Zonder overdrijven veel. Wanneer u op tijd de gevel van uw woning laat reinigen levert dit een groot aantal interessante voordelen op, die de investeringskosten voor gevelreiniging particulieren ruimschoots overstijgen. Wij noemen er enkele:

  • Wanneer u voor gevelreiniging en dakreiniging kiest ziet uw woning er weer als nieuw uit. Als eigenaar woont u gevoelsmatig weer in een nieuwe woning
  • Uw gevelstenen en dakpannen gaan tot wel 2 keer zo lang mee
  • De kans op vochtdoorslag en schade aan uw gevels is tot een minimum beperkt
  • De verkoopwaarde van uw woning stijgt spectaculair

Samengevat. Gevelreiniging particulieren is een lucratieve investering! 

 

Wilt u weten of uw gevels ook gereinigd moeten worden en wat de exacte investeringskosten zijn?

Neem dan voor een gratis maatwerk offerte contact op met De Koning Gevelreinigen en dak reinigen