Gevelreiniging geeft uw woning een complete metamorfose  

Zowel de waarde van uw huis als de conditie gevels nemen spectaculair toe 

 

Huizenbezitters kiezen vandaag de dag steeds vaker voor professionele gevelreiniging. Waarom doen zij dit zult u zich wellicht afvragen? Hier liggen meerdere redenen aan ten grondslag. Onderstaand hebben wij daarom enkele redenen voor u op een rijtje gezet.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Er is een grauwsluier over de gevels komen te liggen 

Vaak laat men professionele gevelreiniging doen, wanneer er als het ware een grauwsluier over de muren van de woning is komen te liggen. Zeker wanneer men een woning heeft met lichtere stenen is dat goed zichtbaar. Deze ‘grauwsluier’ ontstaat in het bijzonder na  8 tot 14 jaar, omdat de dunne waterafstotende toplaag van de gevelstenen dan begint te slijten. Wanneer dit het geval is kunnen algen, mossen en luchtvervuiling zich gaan hechten aan de gevelstenen en tot ontwikkeling komen. Dit is een normaal proces. Omdat de muren (lees woning) er niet meer sprankelend uitzien vraagt men dan vaak een offerte aan.  

Wanneer onze gevelspecialist op afspraak langskomt voor het opstellen van een maatwerk offerte, dan schrikt men vaak wanneer de gevolgen uitgelegd worden als men niets onderneemt. Het ontstaan van de grijs groene ‘grauwsluier wijst erop, dat in de waterafstotende toplaag slijtage plekken zijn ontstaan, die zo snel mogelijk hersteld moeten worden. Doet men dit niet, dan zullen op termijn door de minuscule worteltjes van algen, mossen en de werking van zure regen scheurtjes in de gevelstenen gaan komen. De dunne waterafstotende toplaag kan, nadat de gevelstenen van uw woning tot in de poriën van de gevelstenen zijn gereinigd, eenvoudig worden hersteld. Dit kan namelijk met een professioneel impregneermiddel dat ontwikkeld is voor zakelijk gebruik.  

Gevelreiniging particulieren

Ervoor

Gevelreiniging particulieren

Erna

Kies altijd voor milieuvriendelijke gevelreiniging én impregneren 

Het impregneermiddel dat wij gebruiken is op waterbasis. Om de duurzame werking van het impregneermiddel te garanderen ontvangt u van de fabrikant een garantie van 10 jaar. Een absolute bonus is, dat de isolatiewaarde van professioneel geïmpregneerde gevelstenen toeneemt met 4 tot 6%. Dit is wat u noemt een echte win-win situatie. 

Hangt er ook een ‘grauwsluier’ over de gevels van uw woning? 

Neem dan op tijd contact met ons op voor een vrijblijvende maatwerk offerte gevelreiniging.