Gevelreiniging kosten betalen zich direct ruimschoots terug

Schone gevels zorgen voor een forse waardestijging van uw woning

De beste investering voor woningeigenaren is het laten reinigen en impregneren van uw woning. De gevelreiniging kosten worden ruimschoots gecompenseerd door de hogere verkoopwaarde. Schone gevels, die er na een behandeling weer als nieuw uitzien, geven uw huis een uitstraling die hieraan significant bijdraagt. Afhankelijk van de woning en de locatie kan de meeropbrengst van uw woning oplopen van enkele duizenden tot zelfs enkele tienduizenden euro’s. Bovendien zorgt een gevel die gereinigd en geïmpregneerd is voor een besparing van uw energiekosten. Hierover straks meer.

Gratis offerte

Offerte formulier

Maatwerk gevelreiniging kosten bij De Koning gevelreiniging en onderhoud

Uw woning is circa 15 jaar oud. In de gevel(s) van uw woning ziet u donkere plekken ontstaan die ook bij droog weer zichtbaar blijven. Daarnaast ziet u op allerlei plaatsen algen, mossen, zwarte aanslag en kleine scheurtjes zitten. U twijfelt dan ook over de huidige conditie van uw gevel(s). Schakel in dit soort situaties de gecertificeerde gevelspecialist van de Koning Gevelreiniging en onderhoud in voor een deskundigenoordeel. Hij kan u precies vertellen of uw gevel inderdaad aan een periodieke onderhoudsbeurt toe is. Is dit inderdaad het geval, dan kan hij u direct vertellen wat de exacte gevelreiniging kosten zijn. Wanneer u er op tijd bij bent, dan volstaan reinigen en impregneren om een duurzaam resultaat te krijgen. Bent u te laat en zijn de voegen tussen de gevelstenen (ernstig) beschadigd, dan zullen deze helaas vervangen moeten worden. De gevelreiniging kosten komen dan aanmerkelijk hoger uit.

Waarom er voor zorgen dat uw gevels in topconditie blijven

Wat verstaan wij onder een gevel die in topconditie is? Hiervan is sprake wanneer de dunne waterafstotende toplaag van de gevelstenen geen zwakke plekken heeft en delen van de voegen niet zijn weggesleten. Wanneer dit het geval is zult u geen donkere plekken kunnen waarnemen en zal de aangroei van algen, mossen en atmosferische vervuiling gering zijn. Wanneer u na 10 tot 15 jaar uw gevel laat reinigen en impregneren, dan gebruiken wij een duurzaam impregneermiddel dat deze waterafstotende toplaag in zijn geheel herstelt. Bovendien vergroot dit impregneermiddel de isolatiewaarde van uw gevels met 4 tot 6%. Dit zorgt voor een besparing van uw stookkosten. De gevelreiniging kosten verdient u nog sneller terug.

Wilt u weten of de gevels van uw woning toe zijn aan een periodieke onderhoudsbeurt en hoe hoog de gevelreiniging kosten zijn?