Gevelreiniging en impregneren bij de Koning Gevelreiniging>

Beide disciplines zijn bij ons onmiskenbaar met elkaar verbonden

Het belang van periodieke gevelreiniging en impregneren is bij veel woningeigenaren inmiddels bekend. Toch zijn er nog veel eigenaren die te laat de gevels van hun woning laten reinigen en impregneren. Met alle gevolgen van dien. Vochtdoorslag, kapotte gevelstenen, scheurvorming, uitgesleten voegen, de vorming van algen en mossen zijn het resultaat. Het probleem is hoe langer u wacht des te groter de schade is die hersteld moet worden. Kies daarom eens in de 10 tot 15 jaar voor gevelreiniging en impregneren zodat de kans op schade tot een minimum beperkt blijft. Bovendien blijft uw woning de uitstraling van een nieuwe woning behouden en dat vergroot het woongenot.

 

 

Gratis offerte

Offerte formulier

Kies voor gevelreiniging en impregneren door gecertificeerd gevelspecialist

Maak niet de fout om zelf te proberen de gevelreiniging en impregneren te gaan doen of u moet zelf een gecertificeerde gevelspecialist zijn. Wekelijks worden wij geconfronteerd met de gevolgen van goed bedoeld en ‘kostenbesparend’ doe-het-zelf werk. Het resultaat. De voegen zijn ernstig beschadigd en dat geldt helaas ook voor een behoorlijk aantal gevelstenen. Hier zijn stukken gevelsteen van afgeblazen en het probleem is, dat wij deze er niet aan vast kunnen blazen. Een onnodig hoge kostenpost is het trieste gevolg. Ons advies. Kies voor een gecertificeerde gevelspecialist als De Koning Gevelreiniging en Onderhoud. Wij komen op afspraak eerst in kaart brengen wat de actuele conditie van uw gevel(s) en de omvang van de gevelwerken zijn die door ons moet worden gedaan. Op basis hiervan ontvangt u van ons een all-in maatwerk offerte. Op de werking van het impregneermiddel ontvangt u een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar. Mooier kunnen we het niet maken.

Voordelen gevelreiniging en impregneren

Gevelreiniging en impregneren levert voor de eigenaren van een woning een groot aantal voordelen op. Zo ziet uw woning er na het gevelreinigen en impregneren weer als nieuw uit. Uw woning heeft werkelijk een nieuwe uitstraling gekregen. De kans op schade aan uw gevels en vochtdoorslag is tot een minimum beperkt. De verkoopwaarde van uw woning zal aanzienlijk toenemen. Afhankelijk van de locatie en het type woning kan een woning in de Randstad tot wel enkele tienduizenden euro’s in waarde stijgen. De investeringskosten voor gevelreiniging en impregneren verdient u feitelijk direct terug.

Wilt u een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen voor gevelreiniging en impregneren?