Gevelreiniging Eindhoven goed voor uw gevels en portemonnee 

Onze specialisten reinigen uw gevels uitsluitend in combinatie impregneren 

 

De kostenbesparende werkzaamheden die gevelreiniging Eindhoven uitspaart, leveren bij verkoop niet alleen een hogere verkoopprijs voor uw woning op. Ook de conditie van de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen blijft 100%. Dit voorkomt vochtdoorslag, uw gevelstenen blijven er uitstekend uitzien en algen en mossen krijgen geen kans om schade aan te brengen. Al deze zaken zorgen ervoor, dat het leefklimaat in uw woning uitstekend blijft en dat mensen met gevoelige longen geen last krijgen. Dit is wat u noemt een echte win-win situatie. Gevelreiniging in combinatie met duurzaam impregneren zorgt ervoor dat de kans op schade aan uw gevels verwaarloosbaar is. 

Gratis offerte

Offerte formulier

De buitenmuren van uw huis in Eindhoven blijven in topconditie  

De Koning gevelreiniging en onderhoud uit Oss is op het gebied van gevels een gecertificeerd bedrijf dat u kunt inhuren voor alle denkbare gevelwerken. Niet alleen voor gevelreiniging Eindhoven, maar ook voor impregneren, graffiti verwijderen, Torbo zandstralen, voegen vernieuwen, scheurherstel en het compleet renoveren van gevels en buitenmuren staan wij ons mannetje. Bovendien kunt u ons ook inschakelen voor een complete spouwmuurisolatie en zelfs het reinigen van pannendaken. Het leveren van topkwaliteit voor een marktconforme prijs staat bij onze collega’s centraal. Dit is dan ook de reden dat wij in Google door onze klanten met 5 ***** worden gewaardeerd.  

    De 5***** gevelreiniging Eindhoven specialist doet wat we afspreken  

    Een transparante werkwijze en het nakomen van gemaakte afspraken staan bij ons centraal. Om deze reden werken wij altijd met complete maatwerk offertes die 14 dagen geldig zijn. Wanneer u met ons contact opneemt komen wij op afspraak vrijblijvend bij u langs om de actuele staat van uw gevels en de afmetingen in kaart te brengen. Wanneer wij dat gedaan hebben ontvangt u een maatwerk offerte met een all-in prijs. Zo weet u bij gevelreiniging de Koning  exact wat de kosten zijn voor gevelreiniging en impregneren in Eindhoven. Transparanter kunnen wij het niet voor u maken. Op de werking van het impregneermiddel ontvangt u 10 jaar fabrieksgarantie! Bovendien zorgt dit unieke impregneermiddel voor een verlaging van uw energieverbruik, omdat dit de isolatiewaarde met 4 tot 8% vergroot.  

    gevelreiniging eindhoven

    Wilt u weten wat de all-in prijs is voor gevelreiniging Eindhoven inclusief impregneren?

    Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.