Voor gevelreiniging Den Bosch kiest u voor De Koning Oss  

De gecertificeerde gevelspecialist voor de gemeente s-Hertogenbosch 

 

Inwoners van de gemeente ’s-Hertogenbosch kunnen profiteren van een collectief aanbod voor gevelreiniging en impregneren in Den Bosch bij dé gevelspecialist voor Noord-Brabant. Voorwaarde is wel, dat u woonachtig bent in Bokhoven, Den Bosch, Empel, Engelen, Kruisstraat, Nuland, Rosmalen of Vinkel 

Gratis offerte

Offerte formulier

Hoe ziet ons collectieve aanbod gevelreiniging en impregneren eruit? 

De Koning gevelreiniging en onderhoud is een landelijk opererende gevelspecialist die bekend staat om haar hoge kwaliteit van gevelwerken. Vrijwel alle klanten waarderen ons in Google.nl met 5*****. Niet alleen werkt de Koning uitsluitend met eigen gecertificeerd personeel, maar ook gebruiken wij uitsluitend A-merk producten die ons in staat stellen om aantrekkelijke garanties te bieden. Ons aanbod: 

 • Gevelinspectie door gecertificeerd gevelinspecteur 
 • Maatwerk offerte voor gevelreiniging en impregneren 
 • Maatwerk offerte is 2 weken geldig en inclusief all-in prijs 
 • Collectiviteitskorting  
 • 10 Jaar fabrieksgarantie op de werking van het impregneermiddel 
 • Isolatiewaarde gevel neemt met 5% tot 8% toe. U bespaart energiekosten 

  Waarom periodiek kiezen voor gevelreiniging en impregneren Den Bosch? 

  Niet alleen zien uw gevels er na intensief reinigen weer als nieuw uit. Veel belangrijker is dat de waterafstotende toplaag van uw gevelstenen volledig intact blijft en dat u niet bang hoeft te zijn voor vochtdoorslag, schade aan uw gevelstenen en voegen. Dit komt niet alleen het leefklimaat in uw woning ten goede, maar zorgt op de middellange termijn voor het voorkomen van schade. Doet u dit niet dan zullen de gevels van uw woning gerenoveerd moeten worden. En dat laatste is een dure exercitie. Maak daarom gebruik van het collectieve aanbod voor de gemeente Den Bosch en profiteer van de vele extra’s.  

  gevelreinigen den bosch

  Vraag bij voorkeur met meerdere buren een maatwerk offerte aan 

  Vraag met zo veel mogelijk buren een offerte voor gevelreiniging en impregneren in de gemeente Den Bosch aan en PROFITEER! U kunt dit telefonisch of per e-mail doen. Vergeet a.u.b. niet om in uw aanvraag collectief te vermelden. Onze gevelinspecteur neemt binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak.    
   

  Wilt u precies weten wat gevelreiniging in Den Bosch kost?

  Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.