Gevel waterdicht maken verbetert het leefklimaat in uw woning  

Schakel voor een deskundigen oordeel een gecertificeerd gevelspecialist in 

 

Vrijwel dagelijks worden wij benaderd met de vraag wat de kosten zijn voor een gevel waterdicht maken. Om hier een concreet en onderbouwd antwoord op te kunnen geven zal onze gevelexpert de betreffende gevels eerst moeten onderzoeken en in kaart moeten brengen. Deze service biedt de Koning gevelreiniging en onderhoud kosteloos aan. Pas dan kunnen wij u een professioneel advies geven waar u iets aan heeft.  

Gratis offerte

Offerte formulier

Meerdere zaken spelen een rol bij een gevel waterdicht maken 

Waar let onze gevelexpert op als hij op afspraak bij u langskomt om de actuele conditie van uw gevel in kaart te brengen. Allereerst kijkt hij naar de kwaliteit van de voegen. Hier zal waarschijnlijk weinig tot niets mee aan de hand zijn, wanneer eens in de 10 jaar periodiek onderhoud heeft plaatsgevonden. Mocht dit nooit zijn gebeurd, dan is de kans aanwezig dat de voegen verwijderd en vernieuwd moeten worden. Anders kan een gevel waterdicht maken nooit slagen. Daarna wordt gekeken naar eventuele scheurvorming in uw gevels en tenslotte wordt gekeken naar de kwaliteit van uw gevelstenen. Is er sprake van algen, mossen, atmosferische vervuiling en zijn er donkere (vocht)plekken zichtbaar? Wanneer dit in kaart is gebracht wordt de oppervlakte van uw gevel(s) opgemeten 

gevel huis reinigen

Maatwerk offerte gevel waterdicht maken  

Op basis van deze kengetallen ontvangt u een maatwerk offerte die 2 weken geldig is. Voor een gevel waterdicht maken moeten altijd twee activiteiten plaatsvinden te weten:

  • De gevelstenen moeten tot in de poriën worden gereinigd. Wij doen dit met professionele stoomapparatuur die enkel van water gebruik maakt!
  • Nadat uw gevelstenen tot in de poriën zijn gereinigd en opgedroogd komen wij terug om uw gevelstenen te voorzien van een uniek impregneermiddel dat de waterafstotende toplaag weer voor 100% hersteld. Bovendien zorgt dit unieke impregneermiddel ervoor, dat de isolatiewaarde van uw gevelstenen met 4% tot 8% toeneemt. Dit zorgt voor een significante besparing van uw energiekosten. 

Wij hopen voor u transparant gemaakt te hebben wat er allemaal in kaart gebracht moet worden om antwoord te geven op de vraag wat de kosten gevel waterdicht maken zijn.

Wilt u weten wat bij u de kosten voor een gevel waterdicht maken zijn?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.