Gevel wassen | Hiermee wordt meestal gevel reinigen bedoeld

Het is belangrijk dat u als particulier duidelijk aangeeft wat u wilt

 

Regelmatig krijgen wij via de e-mail een aanvraag voor gevel wassen binnen. Wanneer we contact opnemen met de potentiële klant, dan blijkt dat men in 99 van de 100 gevallen stoomreinigen of Torbo zandstralen wordt bedoeld. Voorop gesteld dat dit mogelijk is. Ook krijgen wij met grote regelmaat de vraag voorgelegd wat dit kost. Dat is logisch, want als particulier wil je graag weten wat het kost. Dan bent u sowieso bij De Koning Gevelreiniging en onderhoud aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend op basis van maatwerk offertes. U weet dan bij ons precies waar u qua investeringskosten aan toe bent. Om deze reden komt Anthony van Dreumel altijd op afspraak bij u langs.

Gratis offerte

Offerte formulier

Maatwerk offerte gevel wassen / gevelreiniging bij de Koning Gevelreiniging

De term gevel wassen kan voor verwarring gaan zorgen. In de branche gebruikt men meestal gevelreiniging, stoom reinigen, mineraal wassen of Torbo zandstralen. Welke methodiek het beste bij u past hangt volledig af van de actuele situatie die wij op locatie aantreffen. Op basis hiervan wordt door Anthony van Dreumel in overleg met u gekozen voor de meest geschikte methodiek en op basis hiervan ontvangt u een maatwerk offerte. Zo weet u precies wat de kosten zijn. Geen verrassingen achteraf. Wat wij u willen aanraden is, dat u na het reinigen ook de gevel duurzaam laat impregneren. Uw gevel is dan tenminste 10 jaar waterdicht. Om dit te onderstrepen ontvangt u van de fabrikant van het impregneermiddel dat wij gebruiken een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Gevel wassen

Uw gevel wassen doen wij zonder chemicaliën met een variabele druk

Als gecertificeerde gevelspecialist hebben wij de beschikking over een groot aantal reinigingstechnieken. Dat moet ook wel, want de actuele conditie van elke gevel is anders. Dat geldt ook voor de mate van vervuiling. Wanneer u op tijd een beroep doet op onze expertise dan kunnen wij zonder gebruik te moeten maken van chemicaliën uw gevel tot in de poriën van de stenen schoonmaken. Anders kunnen onze specialisten het impregneermiddel niet duurzaam aanbrengen. Om dit te kunnen garanderen moet de conditie van uw gevel eerst goed in kaart worden gebracht, voordat wij een maatwerk offerte aan u uit kunnen brengen. Samengevat: Gevel wassen kan alleen onder druk, omdat anders de poriën van de gevelstenen niet grondig gereinigd kunnen worden.  

Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Koning Gevelreinigen en dak reinigen