Gevel stralen kosten hangen af van de conditie van uw gevel 

Uw gevel moet in prima staat verkeren voordat hij gestraald kan worden 

 

Dagelijks worden wij benaderd met de vraag wat bij De Koning gevelreiniging en onderhoud de gevel stralen kosten per vierkante meter zijn. Wij kunnen u vanzelfsprekend een vanaf prijs per vierkante meter noemen, maar daar heeft u niets aan. De kosten voor het laten stralen van uw gevel hangen af van de actuele conditie van uw gevels. Om deze reden komt gevelspecialist Anthony van Dreumel voor een gevelinspectie altijd op afspraak bij u langs. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Gevelinspectie noodzakelijk voor het aanbieden maatwerk offerte  

Om deze reden komt gecertificeerd gevelspecialist Anthony van Dreumel voor een inspectie op locatie altijd op afspraak bij u langs. Tijdens de gevelinspectie kijkt hij naar de kwaliteit van de voegen, de aanwezigheid van scheuren, algen, mossen, donkere vochtplekken en verkleuring van de gevelstenen die het gevolg is van atmosferische vervuiling. Tenslotte brengt hij het aantal m2 in kaart, dat gestraald en geïmpregneerd moet worden. 

 

Wanneer hij dat gedaan heeft, ontvangt u binnen enkele dagen een maatwerk offerte waarin alle gevel stralen kosten zijn opgenomen. Zo weet u exact wat de complete gevel stralen kosten inclusief impregneren zijn. Waarom wordt ook impregneren in de maatwerk offerte gevel stralen opgenomen? Als gevolg van gevelstralen zal een groot deel van de waterafstotende toplaag verwijderd zijn. Om deze volledig te herstellen brengen wij een professioneel impregneermiddel aan, dat deze volledig en duurzaam hersteld. U ontvangt op de werking van dit impregneermiddel een fabrieksgarantie van 10 jaar! 

Zandstralen

Wilt u ook een maatwerk gevel stralen kosten offerte ontvangen? 

Neem dan contact op met de gecertificeerde gevelspecialist van de Koning gevelreiniging en onderhoud. Hij komt dan op afspraak bij u langs voor een inspectie van uw gevels. Een onderdeel van de inspectie kunnen enkele vochtmetingen en een endoscopisch onderzoek van uw gevels zijn. Schrik hier als eigenaar niet van. Wij staan bekend om onze hoge mate van kwaliteit van gevelwerken en willen graag elk risico uitsluiten. Onze contactgegevens vindt u op de pagina contact 

Maak een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.