Laat ook uw gevels
collectief
stoomreinigen

Profiteer van aantrekkelijke kortingen bij De Koning Gevelreiniging Oss

Zien de gevels van uw woning er grauw en vervuild uit? Laat deze dan stoomreinigen door de gecertificeerde gevelspecialist De Koning Gevelreiniging uit Oss. U heeft dan de garantie dat dit professioneel en duurzaam wordt gedaan. Na het stoomreinigen zien de gevels van uw woning er weer als nieuw uit. Nadat wij dit gedaan hebben gaan wij uw gevels impregneren. Er wordt dan een duurzame transparante laag over uw gevels aangebracht, die er voor zorgt dat de waterafstotende toplaag van uw stenen weer volledig wordt hersteld. Uw gevels zijn dan voor lange tijd weer bestand tegen vocht en weersinvloeden. Niet voor niets ontvangt u bij Gevelreiniging De Koning Oss een garantie van maar liefst 10 jaar!

Gratis offerte

Offerte formulier

Maak gebruik van interessante stapelkortingen voor stoomreinigen

Des te meer huiseigenaren in uw wijk gelijktijdig gebruik willen maken van stoomreinigen. Hoe hoger de korting wordt die wij voor stoomreinigen inclusief impregneren kunnen aanbieden. Regelmatig krijgen wij de vraag wat de investeringskosten zijn voor stoomreinigen inclusief gevel impregneren. Dat hangt volledig af van de mate van vervuiling en de grootte van het te reinigen. Om deze reden ontvangt u altijd van ons van tevoren een maatwerk offerte. U kunt dan zelf beslissen of u uw gevel wilt laten stoomreinigen en impregneren. De ervaring leert dat u het stoomreinigen van een gevel ruimschoots terugverdient. De meeropbrengst van een woning kan oplopen tot een bedrag van wel tienduizend euro!

Hoe gaan wij te werk met stoomreinigen?

Gevelreiniging de Koning reinigt de gevels van uw woning m.b.v. een professionele stoomcleaner. Het reinigen gebeurt met een druk van 80 – 200 BAR, 150 graden stoom en heet water. Dit doen we alleen als uw gevelstenen voegen  dat toelaten. Als dat niet het geval is, werken we onder lagere druk, zodat de gevel niet beschadigt. Vervolgens impregneren we de gevel, zodat deze beter beschermd is tegen vocht en weersinvloeden.

Wie zijn wij?

Gevelreiniging de Koning is gespecialiseerd in het reinigen, impregneren en renoveren van gevels. Wij werken uitsluitend met apparatuur die bestemd is voor professionele doeleinden. Na een stoomreiniging behandeling heeft uw woning weer een frisse uitstraling. Sterker nog: uw woning ziet er weer als nieuw uit! Wilt u meer informatie over onze werkwijze of een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen? Bel dan 085 – 1304683 of stuur een e-mail naar info@gevelreinigingdekoning.nl