Gevel stoomreinigen Eindhoven met 10 jaar fabrieksgarantie  

Uw gevelstenen worden tot in de poriën met uitsluitend water gereinigd  

 

Bij de Koning gevelreiniging en onderhoud zijn wij zuinig op ons milieu en kiezen, indien mogelijk, met al onze geveltechnieken voor een milieuvriendelijke oplossing. Dat geldt in het bijzonder voor gevel stoomreinigen Eindhoven. Hier maken onze gecertificeerde gevelspecialisten uitsluitend gebruik van water dat tot wel 150 graden verwarmd wordt. Hiermee zijn zij in staat om uw gevelstenen tot in de poriën te reinigen. De perfecte conditie voor het duurzaam impregneren van uw gevelstenen. Na het drogen zijn de door ons behandelde gevels gegarandeerd waterdicht en is de waterafstotende toplaag weer in absolute topconditie. Om dit te onderstrepen ontvangt u van de fabrikant van het professionele impregneermiddel een fabrieksgarantie van 10 jaar op de werking. 

Gratis offerte

Offerte formulier

Duurzaam impregneren is vast onderdeel gevel stoomreinigen Eindhoven 

Dagelijks worden wij benaderd met de vraag of wij een indicatie kunnen geven wat bij De Koning gevelreiniging en onderhoud de kosten voor gevel stoomreinigen Eindhoven zijn. Omdat wij als gecertificeerd gevelspecialist uitsluitend werken met maatwerk offertes kunnen wij hier niet direct een antwoord op geven. Wel kunt u kosteloos gebruik maken van onze gevelinspecteur. Hij komt op afspraak bij u langs om de actuele conditie van uw gevel en de afmetingen in kaart te brengen. Wanneer hij dat gedaan heeft ontvangt u van hem binnen 2 dagen een maatwerk offerte voor gevel stoomreinigen Eindhoven inclusief impregneren. Deze offerte is 14 dagen geldig.  

 

Gevel stoomreinigen Eindhoven zonder impregneren heeft geen zin. 

Veel ‘nieuwe relaties’ stellen aan ons de vraag waarom De Koning gevelreiniging en onderhoud uitsluitend gevel stoomreinigen inclusief impregneren aanbiedt. Sommige andere ‘gevelspecialisten’ doen dit wel. Wij durven te stellen dat u niet met deze ‘gevelspecialisten’ in zee moet gaan. Waarom? Elke gevelsteen heeft een dunne waterafstotende toplaag, die na verloop van jaren (10 tot 15) slijtageplekken begint te krijgen. Wanneer dat gebeurt hebben algen, mossen, atmosferische vervuiling vrij spel en kunnen naar binnen dringen. Om de waterafstotende toplaag voor tenminste 1 decennium te herstellen moet de ondergrond brandschoon zijn. Daarom moeten we eerst een gevel stoomreinigen Eindhoven en na verloop van tijd impregneren, zodat de waterafstotende toplaag weer volledig kan worden hersteld. De fabrikant van dit impregneermiddel geeft bovendien een garantie van 10 jaar op de werking van dit unieke impregneermiddel. 

gevel stoomreinigen eindhoven

Wilt u weten wat een gevel stoomreinigen Eindhoven inclusief impregneren kost?

Maak dan een vrijblijvende afspraak voor het opstellen van een maatwerk offerte op locatie.